إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۱۱۸۰۶۸
زمان انتشار: ۰۳:۱۴     ۱۶ اسفند ۱۳۹۱
اگر سازمان لیگ از ابتدا این تاریخ را در نظر گرفته است دلیلی ندارد که بخواهد با درخواست باشگاه استقلال آن را تغییر دهد
به گزارش 598 به نقل از سایت گل - فرشید طالبی  مدافع گلزن سپاهان از نمای تیمش در لرستان خوشحال است و می گوید: دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند ولی ما بهتر بودیم که به پیروزی رسیدیم و توانستیم با سه امتیاز دورود را ترک کنیم.
. به گزارش گل ، طالبی همچنین  به تغییر زمان برگزاری بازی تیم های استقلال و سپاهان در چهارچوب مرحله نیمه نهایی جام حذفی اشاره کرد و گفت: به نظر من این اصلا قابل توجیه نیست که سازمان لیگ بخواهد با هر درخواستی از سوی باشگاه استقلال یا امثال آن موافقت کند. اگر سازمان لیگ از ابتدا این تاریخ را در نظر گرفته است دلیلی ندارد که بخواهد با درخواست باشگاه استقلال آن را تغییر دهد.
وی افزود: اگر زمان این بازی تغییر کند باید به استقلال تبریک گفت که توانسته حرف خود را در فدراسیون به کرسی بنشاند و برای این تغییر نیز باید از همین الان قهرمانی را به استقلال تبریک گفت!
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام