کد خبر: ۱۱۴۸۸۷
زمان انتشار: ۱۶:۲۸     ۰۱ اسفند ۱۳۹۱
زندانی X؛ جاسوس اسرائیل یا استرالیا؟!
آسوشییتدپرس معتقد است ادعای صهیونیست ها مبنی بر خودکشی این عامل موساد که اطلاعات محرمانه دولتی را منتقل می کرده است خلاف واقع بوده و در حقیقت وی به قتل رسیده است. جالب اینکه پس از مرگ مشکوک بن زیگر در سال 2010 –که در زندان پیشرفته آیالون در نزدیکی تل آویو حلق آویز شده بود- به دستور صریح مقامات اسرائیلی انتشار هرگونه اخبار درخصوص وی ممنوع و دارای جریمه سنگین عنوان شد.
سرویس بین الملل پایگاه 598 - اخیرا آسوشیتد پرس به بیان جزئیات بیشتری از ابعاد زندگی و مرگ مشکوک بن زیگر تبعه استرالیایی - اسرائیلی که در رسانه ها با نام زندانی X شناخته میشود پرداخته است.

آسوشییتدپرس معتقد است ادعای صهیونیست ها مبنی بر خودکشی این عامل موساد که اطلاعات محرمانه دولتی را منتقل می کرده است خلاف واقع بوده و در حقیقت وی به قتل رسیده است.

جالب اینکه پس از مرگ مشکوک بن زیگر در سال 2010 –که در زندان پیشرفته آیالون در نزدیکی تل آویو حلق آویز شده بود- به دستور صریح مقامات اسرائیلی انتشار هرگونه اخبار درخصوص وی ممنوع و دارای جریمه سنگین عنوان شد.

آخرین اطلاعات به دست آمده از وی به شرح زیر است:

بن زیگر، یهودی استرالیایی تبار که در 18 سالگی به اسرائیل مهاجرت می کند. وی به ارتش پیوسته و سپس در سازمان موساد مشغول به کار می گردد. اما در سن 34 سالگی بدون ذکر دلیل خاصی دستگیر  شده و در زندانی تحت مراقبت قرار می گیرد که در برابر هرگونه اقدام به خودکشی ایمن است؛ اما با این حال موفق می شود پس از ده ماه حبس، خود را به دار بیاویزد که البته این ظاهر ماجراست!

زیگر یکی از سه مهاجر استرالیایی بود که مدام در حال رفت و آمد به زادگاه خود بوده و بارها نام خود را تغییر داده است. لری آبرامسون که این اطلاعات را جمع آوری نموده در ادامه می نویسد: ”این سه تن، پاسپورت های جدید با اسامی جدید را برای سفر به مکان هایی مانند ایران و سوریه به خاطر ماموریت های مربوط به موساد- نیاز داشتند که اسرائیلی ها به طور طبیعی قادر به رفت و آمد به آنجا نبودند."

اما ظاهرا زیگر جاسوس خوبی برای اسرائیل نماند! زیرا در استرالیا به وی مشکوک شده و راز جاسوسی وی برملا می شود. بن زیگر که اکنون به یک مهره سوخته مبدل شده بود پس از دستگیری هیچگونه دسترسی به وکیل نداشت و از این حق طبیعی خود محروم بود!



اظهارات نتانیاهو در این خصوص، خوی خودبرتربینی صهیونیست ها را به وضوح به نمایش می گذارد: ”ما هم مانند هر کشور دیگری که نظام دموکراتیک دارد، به حقوق افراد احترام می گذاریم؛ اما اسرائیل با کشورهای دیگر تفاوت دارد! ما همواره در معرض تهدید و چالش های مختلف قرار داریم. بنابراین فعالیت های سرویس های امنیتی ما باید متناسب –با شرایط خودمان- لحاظ و حفظ شود. من از همه می خواهم برای حفظ امنیت و آرامش اسرائیل اجازه دهیم نیروهای امنیتی کار خودشان را بدون تشویش ادامه دهند."

بدین ترتیب از نقطه نظرمقامات صهیونیستی، حقوق طبیعی افراد در مقابل امنیت اسرائیل پشیزی ارزش ندارد و حتی نباید از نیروهای امنیتی بابت تضییع حق قانونی زندانیان سوال کرد مبادا باعث تشویش آنان شود!

دستگیری بدون دلیل، محکومیت بدون تفهیم اتهام، نگهداری در زندان فوق پیشرفته آیالون، بی خبری خانواده و دولت استرالیا از وضعیت وی، و سرانجام مرگ مشکوک این جاسوس سابق موساد در سلول خود، حلقه های زنجیر فرضیه آسوشییتد پرس مبنی بر خیانت وی به موساد و قتل او توسط همکاران سابق خود را به هم ارتباط می دهد. در غیر این صورت، جمع این قضایا را نمی توان معنی دار تلقی کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها