هشدار آیت الله مصباح یزدی نسبت به جريان نفوذي در دولت که مشابه شیوههای فرماسونری اقدامات نفوذی خود را سامان دادهاند، موجب شد تا روزنامه جمهوری اسلامی که تحت مدیریت مسیح مهاجری به تریبون هاشمی رفسنجانی تبدیل شده است، در مطلبی به قلم یکی از اعضای حلقه سروش محلاتی و یکی از شاگردان شیخ یوسف صانعی که خود را از شاگردان آیت الله مصباح معرفی کرده است، به این استاد شجاع حوزههای علمیه حمله کند.
به گزارش رجانيوز، روزنامه جمهوری اسلامی در مقالهای به قلم "مهدی پور حسین" از شاگردان آقاي صانعی و از اعضای محفل سروش محلاتی و سید ضیاء مرتضوی (اصلیترین حامیان فتنه 88 در قم) با اشاره به اینکه نگارنده متن، زمانی به موسسه آیت الله مصباح یزدی رفت و آمد داشته است، این رفت و آمد را بهانهای قرار داده است تا با به آیت الله مصباح به دلیل هشدار اخیر او حمله کند.
پورحسین با اشاره تلویحی نسبت به تاثیر غیرقابل انکار تلاشهای آيتالله مصباح و موسسه امام خمینی(ره) در پیروزی گفتمان جريان انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری 84 از رئيس مؤسسه به دلیل این حمایت انتقاد کرده و ایشان را مسئول نفوذ جریان انحرافی در دولت قلمداد میکند.
نویسنده روزنامه جمهوری اسلامی برای اینکه ثابت کند آیت الله مصباح یزدی و همفکرانش مسئول وضعیت به وجود آمده هستند، مواردي را طرح کرده است که همگی نشاندهنده حمایت آيتالله مصباح از جریان انقلابی در انتخابات گذشته و نقش موثر ایشان در استقرار دولت نهم است.
این مقاله ترجیح داده است تا تلاشهای سیاسی استاد مصباح و جریان همفکر ایشان را در پایان دوره اصلاحات برای پیروزی جریان انقلابی تنها به دلیل نگرانی او از افزایش بیبند و باری در جامعه قلمداده کرده و به بحران اشرافیتزدگی مدیران جمهوری اسلامی، رواج فساد اداری و زوال روحیه خدمتگذاری و نوکری مردم و گسترش روحیه نگاه ارباب رعیتی به مردم که در دوره کارگزاران و اصلاحات به یک بحران جدی برای انقلاب اسلامی تبديل شد، کوچکترین اشارهای نكند.
وی با يادآوري حمایتهای استاد مصباح از این جریان که با شکست جریان اشرافی نیز همراه بود، از هشدار اخیر ایشان به دولت ابراز تعجب کرده و مینویسد: «بهراستي آن فراز عرشي و اين فرود فرشي چگونه ممكن است؟! این در حالی است که حمایتهای آیت الله مصباح یزدی در این دوره از دولت انقلابی در مقابل حمایتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به دلیل احیای آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی در داخل و خارج از کشور توسط این دولت غیرقابل مقایسه بود.»
در نهایت نیز این نویسنده با انتقاد از آیتالله مصباح و مؤسسه امام خمینی(ره) اعلام کرده است که چرا تا کنون از انحرافات در دولت انتقاد نشده است. این در حالی است که نشریه پرتو بهعنوان ارگان این مؤسسه و همچنین شخص آیت الله مصباح یزدی به عنوان یکی از پرچمداران و اولین منتقدین نسبت به جریان نفوذی در دولت به حساب آمده و میآیند.
این در حالی است که مبنای هشدار آیت الله مصباح یزدی نگرانی از نفوذ جریان منحرف مذکور و انحراف دولت از رویکردهای انقلابی و ارزشی است که این دولت بر مبنای آن شکل گرفته و به نفی بسیاری از جریانهاي منحرف و رسوخ کرده در بدنه انقلاب پرداخت.
بهنظر میرسد نویسنده در نوشته خود تلاش کرده است تا با گره زدن جریان نفوذی در دولت احمدینژاد با جریان اصیل انقلابی که دولت مکتبی نهم از دل آن برآمد، به نوعی کل جریان مذکور را که در فتنه 88 موفق به شناسایی و حذف جریانهاي منافق صفت درون انقلاب و شناساندن آنها به جامعه بهويژه در حوزههای علمیه شد، زیر سوال برده و تلاش کند تا جریان حذف شده مذکور را به گود رقابت سیاسی بازگرداند.
این در حالی است که به برکت فتنه دوست و دشمن در سال 88 جریان انقلابی
مذکور به خوبی ظرفیتهای خود را شناخته است و در آینده سیاسی ایران خواه با
احمدینژاد و خواه بدون وی نقش تعیین کنندهای را نفیا و ایجابا ایفا
خواهد کرد.