کد خبر: ۱۱۲۹۱۷
زمان انتشار: ۲۰:۵۸     ۲۲ بهمن ۱۳۹۱
برلین یکی از پایتخت‌های اروپایی است که شماری از گردشگران،شب‌هنگام را برای گردش در این شهر انتخاب می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس شبکه خبری «دویچه‌وله» در گزارشی تصویری زیبایی‌های برلین - یکی از  مقاصد مهم گردشگران پایتخت‌های اروپایی- را به تصویر کشیده است.

سالن «تئاتر غرب» با نمایش‌های موزیکال، سالن سینمای «دلفی» با فیلم‌های هنری  جایی برای آن‌هایی است که به موسیقی، سینما و تئاتر علاقه دارند.

«کافه سیاه» آنطور که از تابلویش بر می‌آید در سال 1978 باز شده است. این کافه اوایل بیشتر پاتوقی برای آنارشیست‌های چپگرا به شمار می‌رفت اما در حال حاضر 24 ساعته  و تمامی روزهای هفته درهایش به روی همه باز است.

گُیا" (Goya) در منطقه شونه‌برگ در شهر برلین اوایل قرن 20 میلادی به عنوان خانه تئاتر افتتاح شد. در دهه‌های اخیر این مرکز بیش از همه محلی برای برگزاری کنسرت‌های موسیقی  بوده است.

رستوران «Paris Bar» در سال 1950 افتتاح شد و صاحب آن آشپز ارتش فرانسه بود. هنرمندان و چهره‌های سرشناس از این رستوران به عنوان «اتاق نشیمن» یاد می‌کنند، برخی هم نظیر «هاینر مولر» نویسنده آلمانی، آن را «برزخی سرگرم‌کننده» توصیف کرده‌اند.

Schaubühne یک مرکز نمایش تئاتر در شهر برلین است که در اصل یک سالن سینما بوده است. در سال 1928 معمار سرشناس آلمانی «اریش مندلسون» این ساختمان را بنا کرد. از سال 1981 این مرکز محلی برای نمایش‌های تئاتری است.

 

مرکز فرهنگی «Varieté» تا پیش از آن‌که در جریان حملات هوایی جنگ جهانی دوم به ویرانه تبدیل شود، در خیابان «فریدریش» قرار داشت. در سال 1992 این مرکز این بار در مکانی جدید (خیابان پتسدام) بازگشایی شد.

پل "اُبرباوم" (Oberbaum) دو منطقه "فریدریشزهاین" و "کرویتس‌برگ" را به یکدیگر متصل می‌کند. در زمان جدایی دو آلمان خطی بر روی این پل کشیده شده بود که بخش‌های متعلق به آمریکا و شوروی را از همدیگر جدا می‌کرد.

آنهایی که علاقه دارند نیمه‌شب به تماشای آثار هنری بروند، خیابان آگوستوس آدرسی است که نباید فراموش کنند. تا پیش از دوران به روی کارآمدن نازی‌ها در آلمان این منطقه بیش از همه سکونت‌گاه یهودیان بود. پس از فروپاشی دیوار برلین در سال 1989 هنرمندان ساکن خانه‌های این خیابان شدند. امروزه سرتاسر این خیابان گالری‌های هنری واقع شده‌اند که شب‌ها نیز در زیر نور ملایم ویترین آنان می‌توان آثار هنری را تماشا کرد.

 

«Admiralspalast »یکی از معدود تالارهای تفریحی به جا مانده از دهه 1920 میلادی است که همچنان در خیابان فریدریش شهر برلین بر جای مانده است. پس از یک دوره بازسازی و انجام کارهای زیربنایی، این ساختمان از سال 2006 بار دیگر به محلی برای اجرای کنسرت و تئاتر تبدیل شد.

 

 

میدان ژاندارم «Gendarmenmarkt» با ساختمان‌های تاریخی از جمله سالن کنسرت یکی از مکان‌های زیبای شهر برلین است.

 

 

«Schlesisches Tor »یکی از نخستین ایستگاه‌های متروی شهر برلین به شمار می‌رود. Tor در زبان آلمانی به معنای دروازه است و در قرن 19 میلادی در این محل یکی از دروازه‌های شهر قرار داشت.

کلوب «واترگیت» واقع در ساختمانی نوساز با چشم‌اندازی به سوی رود Spree قرار دارد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها