وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۱۱۱۱۲
زمان انتشار: ۱۳:۰۴     ۱۴ بهمن ۱۳۹۱
رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ از رئیس جمهوری سوریه به خاطر عمل کردن به وعده های خود در ماه های گذشته قدردانی کرد.
به گزارش 598، مهر به نقل از شبکه المنار نوشت: پیتر مائورر اظهار داشت : بشار اسد رئیس جمهوری سوریه به وعده هایی که در جریان دیدار با وی در ماه سپتامبر مطرح کرده بود عمل کرده است.

وی با بیان این مطلب افزود: آنچه که برای ما اهمیت بسیاری دارد این است که طرف های درگیر در سوریه به نقش صلیب سرخ به عنوان یک میانجی بی طرف و مستقل احترام بگذارند و با آتش بس محدود موافقت کنند تا ما بتوانیم به راحتی در اغلب محله ها کمک رسانی داشته باشیم.

مائورر خاطرنشان کرد: ما به دنبال گسترش دامنه فعالیت های خود در سوریه هستیم و امیدواریم روز به روز فعالیتهایمان در این کشور افزایش یابد.

رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ در ادامه گفت : با توجه به اوضاع سوریه و بدون تضمین برای بازدید از مناطق دیگر این کشور نمی توانم به دمشق سفر کنم. وی در پایان بر ضرورت احترام و حمایت ویژه از مراکز پزشکی، پزشکان، پرستاران و آمبولانس ها تاکید کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام