وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۰۵۳۵۶
زمان انتشار: ۰۹:۵۱     ۱۸ دی ۱۳۹۱
آیت‌الله سبحانی:
یکی از مراجع تقلید قم گفت: امروز خطراتی چون گسترش کلیساهای خانگی و فعالیت وهابیون در جامعه وجود دارد و حوزه‌های علمیه باید در این زمینه هوشیار باشند.

به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله جعفر سبحانی در دیدار با استاندار، امام جمعه و برخی از مسئولان استان آذربایجان با اشاره به نکات ارزشمندی که در قرآن مجید وجود دارد ابراز کرد: رهنمودهای این کتاب آسمانی باید سرلوحه زندگی مسلمانان قرار گیرد و تمام امور بر مبنای این دستورات سامان‌دهی شوند.

وی افزود: در دهه‌های گذشته یعنی از سال 1340 تا 1357 فشار زیادی از سوی رژیم حاکم بر متدینان و اهل ایمان وارد می‌شد زیرا شاه با دین مخالف بود و همواره سعی در سرکوب مذهب داشت.

انقلاب متدینان را بر سر کار آورد

این مرجع تقلید انقلاب اسلامی ایران را موجب روی کار آمدن مؤمنان و متدینان دانست و خاطرنشان کرد: پس از این حادثه شکوهمند اهل ایمان کارها را در دست گرفتند و سبب پیشرفت امور شدند.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی در مسائل اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی باید بر مبنای شرع مقدس اسلام صورت گیرد و متدینان هم ثابت کرده‌اند که بیشترین خدمت را به نظام اسلامی داشته‌اند و شاهد این سخن پیشرفت چشمگیر ایران نسبت به دوره‌های گذشته و سال‌های قبل است.

دشمنان جنگ نرم علیه عقاید شیعه به راه انداخته‌اند

آیت‌الله سبحانی در ادامه جنگ نرم دشمنان علیه عقاید اسلامی و شیعی را مورد توجه قرار داد و افزود: این امر که منشأ آن نیز کشورهای سلطه‌گر و استعمارگر هستند از بزرگ‌ترین خطراتی است که هم‌اکنون ما را تهدید می‌کند.

استاد خارج فقه حوزه علمیه قم عنوان داشت: یکی دیگر از خطرات موجود در جامعه امروز گسترش کلیساهای خانگی است که جوانان منحرف و دور از دین را جذب کرده و سعی در القای عقاید خود به آن‌ها دارند.

خطر وهابیون برای شیعه و سنی

وی فعالیت وهابیون را سومین خطر موجود در کشور دانست و اظهار کرد: عربستان سعودی و قطر از کشورهایی هستند که از وهابیون حمایت می‌کنند و این گروه نیز بر خلاف کلیساها به دنبال اهل ایمان رفته و سعی در ایجاد انحراف عقیدتی در میان این قشر از جامعه را دارند.

آیت‌الله سبحانی با تاکید بر هوشیاری حوزه‌های علمیه و روحانیت شیعه در مقابل این تهدیدات گفت: وهابیون نه تنها خطری برای تشیع به شمار می‌روند بلکه اهل سنت نیز از خطر آن‌ها مصون نخواهند بود زیرا عقایدشان با وهابیت اختلاف زیادی دارد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام