زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۱۰۳۸۹۳
زمان انتشار: ۱۰:۲۰     ۱۱ دی ۱۳۹۱
رئیس ستاد عمره دانش‌آموزی از برنامه‌ریزی برای پرداخت وام یک میلیون تومانی به دانش‌آموزان عمره‌گزار خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جاری ۲ هزار دانش‌آموز پسر به عمره مفرده مشرف می‌شوند.
به گزارش 598، داود روستایی، اظهار داشت: در سال تحصیلی جاری، 2 هزار دانش‌آموز برگزیده از میان حافظان قرآن، فعالان تشکل‌های دانش‌آموزی و نخبگان علمی انتخاب به عمره مفرده مشرف می‌شوند.

قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص هزینه عمره دانش‌آموزی افزود: میزان هزینه عمره دانش‌آموزی بر اساس ایستگاه‌های پروازی متفاوت است و بین 2 میلیون و 200 هزار تومان تا 2 میلیون و 400 هزار تومان است.

روستایی از رایزنی‌هایی با یکی از بانک‌های کشور برای ارائه وام به دانش‌آموزان عمره‌گزار خبر داد و گفت: جلساتی را برگزار کردیم و در تلاش هستیم وام یک میلیون تومانی به صورت قرض‌الحسنه به دانش‌آموزان عمره‌گزار پرداخت شود.

وی، زمان اعزام دانش‌آموزان منتخب به عمره را فروردین ماه سال آینده عنوان کرد و گفت: به دلیل آنکه مقررات کشور عربستان اجازه سفر دختران بدون همراهی خانواده را نمی‌دهد، در سال تحصیلی جاری تنها دانش‌آموزان پسر دوره متوسطه به عمره مفرده مشرف می‌شوند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام