کد خبر: ۱۰۲۸۱۰
زمان انتشار: ۱۳:۳۶     ۰۶ دی ۱۳۹۱
اقدامات مشمئز کننده‌ای که فتنه‌گران در این روز مرتکب شدند، ماتم مردم را دو چندان کرد و هتک حرمت حسین مظلوم در سرزمینی اتفاق افتاد که مردمش به عشق او زنده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس حرمت‌شکنی در عاشورای 88 لکه‌ای سیاهی است که تاریخ هیچ‌گاه آن را از خاطر نمی‌برد، شناعتی که فتنه‌گران در عاشورای 88 و در روز شهادت سرور و سالار شهیدان مرتکب شدند، در تاریخ تشیع بی سابقه بود و تاریخ به یاد ندارد که عده‌ای آشوب‌طلب در قلب پایتخت شیعیان جهان اینگونه حرمت امام شهید شیعیان را شکسته باشند.

اگر چه فتنه‌گران کوشیدند که از عاشورا به مثابه ابزاری برای پیش‌بردن مقاصد سیاسی خود استفاده کنند کما اینکه پیش از این با رای مردم، عکس امام (ره)،‌روز قدس، روز دانشجو هم اینچنین کرده بودند،‌ اما قطعا آنچه پس از هشت ماه فتنه‌گری، کار فتنه پیچیده‌ای که خواص را هم با خود درگیر کرده بود، تمام کرد،همین عاشورای 88 بود.

در 6 دی‌ماه 88 در حالی که مردم عزادار ایران اسلامی یکپارچه سیاه‌پوش و غرق در عزای امام شهیدشان بودند، لایه‌های عمیقی از فتنه آشکار شد؛‌بسیاری از تحلیلگران معتقد بودند که جریان آشوب هرچه منحرف باشد، حرمت حسین‌بن علی (ع) را نگه خواهد داشت و به ساحت ائمه اطهار اهانت نخواهد کرد، اما عناد آنها با مقدسات حدی نداشت. 

 

در سویی دیگر رسانه‌های غربی از تغییر چهره تهران در روز عاشورا خبر می‌دادند و حتی نوری‌زاده ضد انقلاب لندن نشین به اعلام جزئیات برنامه فتنه‌گران در عاشورا پرداخت.

ظهر روز عاشورا فرا رسید؛ جماعتی‌ آشوب‌طلب که خیابان‌های تهران را خلوت دیدند به خیابان‌ها ریختند و به هلهله،‌ پایکوبی و سر دادن شعارهای ساختار شکنانه پرداختند و اصل ولایت فقیه را مورد هجمه قرار دادند.

اقدامات مشمئز کننده‌ای که فتنه‌گران در این روز مرتکب شدند، ماتم مردم را دو چندان کرد و هتک حرمت حسین مظلوم در سرزمینی اتفاق افتاد که مردمش به عشق او زنده است.

در آن سوی دنیا هم هلهله‌ای برپا بود؛ مریم رجوی این عاشورا را بهار تهران نامید و ریگی،‌باراک وزیر جنگ اسرائیل و اوباما به نمایندگی از دشمنان ایران اسلامی به ستایش فتنه‌گران پرداختند.

سران داخلی فتنه نیز به توجیه اقدامات غیر قابل باور حامیان خود پرداخته و به اصطلاح صورت مساله را پاک کردند، کروبی در بیانیه خود عزاداران حسینی را مشتی وحشی نامید و میر حسین موسوی نیز فتنه‌گرانی که حرمت سیدالشهدا و عزاداران حسینی را هتک کرده بودند، «مردان خدا جوی» عنوان کرد.

پس از این واقعه نفرت و انزجار مردم از فتنه‌گران و سران آنها دیگر قابل کنترل نبود، مراجع تقلید از این حوادث فجیع که در روز عاشورا اتفاق افتاده بود، اعلام برائت کردند.

 

 

 

پس از خط بندی فتنه‌گران با نظام اسلامی در روز عاشورا مردمی که صبورانه و با بزرگواری هشت ماه تمام اقدامات فتنه‌گران را تحمل کرده بودند، دیگر شناعت عده‌ای قدرت‌طلب و فرصت‌جو در عاشورای حسینی را بر نتابیده و با شعارهایی همچون «حسین جان شرمنده‌ایم» در روز 9 دی سراسر تهران را مشحون از شور حسینی کردند و اینگونه بود که طومار طوفانی هشت ماهه با نقش‌آفرینی مردم و محاکمه خیابانی سران فتنه به پایان رسید.

مقام معظم رهبری پس از حماسه 9 دی درباره عظمت حضور مردم فرمودند که مطمئن باشید روز 9 دی در تاریخ ماند و متمایز شد و در این قضایا هم عاشورا به کمک ملت آمد.

اما اینک و در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری دیگری، بازهم فتنه‌گران و حلقه ضد انقلاب،  خواب آشفته‌ای برای به یغما بردن میراث خمینی کبیر دیده‌اند،‌ اما شکست در حوادث سال 88 راه‌اندازی «فتنه‌ای خیابانی» را برای آنها تنها به خیالی دست نیافتنی تبدیل کرده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها