کد خبر: ۱۰۲۲۶۷
زمان انتشار: ۰۰:۰۴     ۱۶ دی ۱۳۹۱
سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگو با پایگاه ۵۹۸:
در دولت نهم و دهم اقتدار جمهوری اسلامی ایران افزایش پیدا کرد و روی اصول پافشاری شد. دنیای غرب دنیایی نیست که قائل احترام به کشور ها باشد در شرایط عادلانه نظم نوین بین الملل تفاوت هایی وجود دارد که نباید در مقابل این شرایط ناعادلانه ساکن بود بلکه باید برای دستیابی به حق و حقوق و فشار ها ایستادگی کرد و بطوی که ما شاهد هستیم فشارها در دولت های نهم و دهم حرکتی رو به صعودی داشته است .
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه 598، دولت های انقلابی همواره بر قدرت خویش در فرآیند سیاست گذاری تأکید نموده اند. این دولت ها در کنار استقلال سیاسی و برابری اقتصادی به دنبال صیانت هویت فرهنگی ملت خود هستند. به لحاظ تاریخی هویت فرهنگی این کشورها به خاطر تاراج فرهنگی ابرقدرت ها مشکلات و رنج های زیادی را متحمل شده است.

رهبر معظم انقلاب در این خصوص می فرمایند:" من شان دیپلماسی را فقط در ایجاد رابطه نمی دانم،دیپلماسی فقط این نیست ، از آن چیزهائی که نظام صریحا آنها را اعلام کرده دفاع کنید، ممکن است حالا چهار تا مخالف هم در گوشه و کنار داشته باشید، آن مخالفت ملاک عمل شما نیست، اعلام صریح نظام ملاک شماست."

به همین منظور جهت بررسی اجمالی دیپلماسی دولتمردان دولت نهم و دهم خبرنگار پایگاه 598 با حضور در دفتر کار رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امور خارجه به گفتگو در خصوص مسائل مختلف پرداخته است که قسمتی از آن در ادامه می آید.

مهمانپرست سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص تفاوت دیپلماسی دولت نهم و دهم با دولتهای قبلی اظهار داشت: وضعیت جهان امروز به گونه ای است که اگر کشوری بخواهد از منافع ملی خود دفاع کند و قدرتمند باشد به معنایی که بتواند از اصول و آرمان های خود دفاع و به استقلال برسد و همانطور که بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی ما استقلال بود است و باید علی رغم فشارها از آرمان های دست نکشید و تحمل کرد.



سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: ما فکر می کنیم در دولت نهم و دهم اقتدار جمهوری اسلامی ایران افزایش پیدا کرد و روی اصول پافشاری شد. برای تمامیت ارضی در دسترسی به حقوق ملت حرکت قابل توجه ای شکل گرفت. مشخص است دنیای غرب دنیایی نیست که قائل احترام به کشور ها باشد در شرایط عادلانه نظم نوین بین الملل تفاوت هایی وجود دارد که نباید در مقابل این شرایط ناعادلانه ساکن بود بلکه باید برای دستیابی به حق و حقوق و فشار ها ایستادگی کرد و بطوری که ما شاهد هستیم فشارها در دولت های نهم و دهم حرکتی رو به صعودی داشته است .

دکتر مهمانپرست درباره وجه تمایز فعالیت های وزارت امور خارجه با شورای عالی امنیت ملی بیان نمود: شورای امنیت نمادی از جمع تصمیم گیری اساسی است و وزارت امورخارجه یکی از اعضا آن است و در تصمیم سازی ها و مشکلات دیدگاه های خود را ارائه می دهد و در ان مجموعه ای از مسئولان کشوری و لشکری حضور دارند که ریاست ان را ریاست جمهور بر عهده دارد و نظرات به تائید رهبری می رسد و ما نیز در زمینه تصمیمات که مرتبط با وزارت امور خارجه باشد به جد پی گیر هستیم و فعالانه پی گیری می کنیم .

وی با اشاره به توانمندی های تیم مذاکره کننده ایرانی به سرپرستی دکتر جلیلی افزود: تلاش های دکتر جلیلی به نمایندگی از نظام خطوط کشور را در سطح بالای توسط این هیئت دنبال می کند و روی اصول ثابت شده نظام در حال حاضر پیگیر مسائل هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان بتلاش های رایزنان فرهنگی را در پیشبرد اهداف نظام و بخصوص تبیین بیداری اسلامی در کشورهای جهان تاثیر گذار دانست و افزود: رایزن های فرهنگی کشور مان در کشورهای مختلف در حال فعالیت هستند و توانستند با نشان دادن دست آوردهای انقلاب اسلامی پیشرفت کشور مان و ترویج فرهنگ اسلامی مسلما نقش بسزایی در امر تبیین بیداری کشور های اسلامی ایفا کنند و همواره در فعالیت های فرهنگی پیشگام بوده و هستند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۴
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۱:۲۴ - ۱۶ دی ۱۳۹۱
۴۸
۰
دولت نهم ودهم اکثرا رو فرعیات هم پافشاری نمی کنند چه برسه به اصول
پاسخ
احسان قنبری
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۹:۲۴ - ۱۶ دی ۱۳۹۱
۵۴
۵۱
جمله دکتر جلیلی اهداف نظام را در سطح بالایی از مذاکرات پیگیری می‌کنند یعنی ایشان لایق ریاست جمهوری هستند.
پاسخ
ناشناس
IRAQ
۱۳:۲۶ - ۱۶ دی ۱۳۹۱
۰
۲
حزب الله راستین جدید

http://he-rastink.blogfa.com/

در راستای دفاع از آرادی بیان اعلام فرمایید
پاسخ
ناشناس
UNITED STATES
۰۲:۵۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۱
۱
۲۲
جلیلی رای نمیاره حالا هی به بهانه های مختلف اسمش رو تو تیتر خبرها بزنید
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها