به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان نور، محمدحسین صفارهرندی امروز در جمع دانشجویان و کارکنان موسسه آموزش عالی علامه محدث نوری نور با برشمردن امتیازات انتخابات در ایران اظهار داشت: در انتخابات برگزار شده در جمهوری اسلامی ایران فضا برای گفتوگوی جناحهای سیاسی بازتر میشود.
وزیر سابق ارشاد با بیان اینکه دشمنان از این فرصت و موقعیت سوءاستفاده کرده و وارد میدان میشوند، افزود: دشمنان همیشه درصددند تا مشارکت مردم را به حداقل برسانند و شاخص مشروعیت نظام را به حضور در انتخابات گره بزنند.
وی به سیاستهای دوگانه غرب در مشروعیت بخشیدن به حکومتها اشاره کرد و گفت: در بسیاری از کشورهای غربی مشارکت زیر 50 درصد و حتی تا 25 و 26 درصد میرسد ولی هیچ وقت نمیگویند مردم حکومت را قبول ندارند، میگویند مردم نیامدند، نتوانستند و شرکت نکردند ولی اگر در ایران مشارکت 60 درصدی بشود 50 درصد؛ میگویند مردم ایران به سمت اعراض از حکومت پیش میروند.
وزیر سابق ارشاد ادامه داد: این معیارهای دوگانه به حدی غیرمنصفانه و غیرمنطقی است که به رغم برگزاری میانگین سالانه یک انتخابات در ایران و حضور بالای مردم در پای صندوقهای رای، این مشارکت را کمرنگ نشان داده و حتی کاهش احتمالی را اعراض از حکومت معرفی میکنند این در حالی است که در عربستان هیچ انتخاباتی برگزار نمیشود و زنان حق هیچ مشارکتی حتی رانندگی را ندارند و آمریکا این کشور را به عنوان بهترین دوست معرفی میکند.
صفارهرندی با بیان اینکه در انتخابات آینده هم مثل گذشته دشمنان تلاش دارند تا درصد مشارکت را کاهش داده و مشارکت مردم را زیر 50 درصد جلوه دهند، گفت: تلاش دشمنان نظام این است که بگویند فقط 40 درصد مردم نظام جمهوری اسلامی را قبول دارند و 60 درصد دیگر قبول ندارند.
وی تصریح کرد: این اتفاق را بهانه دخالت و اغتشاش و هرج و مرج میکنند و میگویند ما باید به نجات 60 درصدیها برویم ولی در مورد خودشان هرگز نمیگویند فقط 25 درصد حکومت را قبول دارند و 75 درصد دیگر را نجات دهیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به تناقض دیگر این رفتارهای دشمنان اشاره کرد و ابراز داشت: در زمان دولت اصلاحات و برگزاری انتخابات شوراها میزان مشارکت در کل کشور 30 درصد و این میزان در تهران فقط 12 درصد بود اما هیچ کلمهای از سوی غربیها گفته نشد، چرا که تمرکزشان فقط حمایت از اصلاحات و مهرههای خودشان بود.
برگزاری انتخابات همزمان همافزایی است
صفارهرندی بیان داشت: برگزاری همزمان انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی همافزایی نسبت به هم را بهدنبال دارد و این بخش از هدف دشمن که میخواهد مردم را خانهنشین و مشارکت را کاهش دهد ناکام خواهد گذاشت.
وزیر سابق ارشاد اظهار داشت: دشمن در حال اثرگذاری با ظرافت در انتخابات آینده است تا افرادی که با او همسو هستند را معرفی و انتخاب شوند.
وی تصریح کرد: در این بخش نمیتواند افرادی را با سوابق ناجور معرفی و حمایت کند زیرا اگر کسی به جاسوسی متهم شده باشد مردم رغبتی به وی ندارند، اگر ابراز دوستی با بیگانه بکند باز هم مردم او را قبول ندارند.
وزیر سابق ارشاد با اشاره به اینکه احتمال حرکاتی مانند حرکت سال 88 در سال 92 هم وجود دارد، تصریح کرد: اکنون رویکرد به شریعت اسلامی بهعنوان منبع قانونگذاری به سبک ایران در جهان اتفاق افتاده اما قدری متفاوت به تناسب مذهب و سنتها است. وقتی غرب احساس میکند در لانهشان آب افتاده پس باید منتظر همان اتفاقات در قالبهای مختلف باشیم.
وی در عین حال ابراز داشت: میتواند این امر هم منفی باشد زیرا در ماجرای 88 بخشی از نیروهای داخلی غافلگیر شدند و عناصر میدانی این ارتباط و شبکه سازماندهیکننده شناسایی نشده بودند و سوابق خوبی هم داشتند، اما از زمان شناسایی شبکه کارشان تمام شد.
صفارهرندی اذعان داشت: امروز اشراف اطلاعاتی آنقدر است که اجازه میدانداری را به جریان معاند نمیدهد، ضمن آنکه برخی از جریانات و افراد سیاسی که آن زمان غافل از دغدغههای دیگر مردم بودند پس از خطبههای نماز جمعه رهبری متوجه امر شدند و جمعیت چندصد هزار نفری معارضان پس از آن به یک دهم رسید.
9 دی بیداری از خواب غفلت و اصلاح گذشته
وی ادامه داد: در 9 دی بسیاری از آنان که با سوزن در رگشان هم از خواب بیدار نمیشدند با ماجرای عاشورا و تلنگر از خواب غفلت بیدار شدند و بخشی از آنان در واقع علیه خودشان اعتراض کرده و گذشته خود را اصلاح کردند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در نشست سیاسی بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی علامه محدث نوری با بیان اینکه دشمنان در انتخابات ایران خود را واجد امتیازاتی میدانند، گفت: آنان بر این باورند که فضای سیاسی ایران در زمان انتخابات مستعد آمد و شد و حرفها میشود.
وی با اشاره به اینکه دشمن درصدد است تا در ایام انتخابات به عنوان بازیگر وارد صحنه شود، بیان داشت: آنان بر این باورند که از طریق دموکراسی میتوانیم اغتشاش اجتماعی ایجاد کرده و جنبشهای رنگی را به وجود آوریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دشمنان انقلاب رنگی را در برخی از کشورها تجربه کردند که نتیجه گرفتند، خاطرنشان کرد: آنان دو تجربه ناکام در لبنان و ایران داشتند که منجر به نتیجه نشد.
صفارهرندی با تاکید بر اینکه دشمن ضربههای وسیعی را جریان انقلاب مخملی در لبنان و ایران خورد، گفت: این امر سبب شد تا آن کشورهایی که تجربه پیروزی داشتند، داخل آنها هم به هم بخورد و جریانهای مخملی کنار رود.
وی با اشاره به این که دشمنان وقتی نتوانستند به اهداف خود دست یابند مسئله تحریم را مطرح کردند، بیان داشت: دشمنان در تلاش بودند که به وسیله تحریمها مقبولیت نظام و محبوبیت رهبری را در بین مردم دستخوش دگرگونی کنند.
این روزنامهنگار با تاکید بر اینکه دشمنان با تفکر به اینکه تحریمهای اقتصادی و فشار به معیشت مردم میتواند اثرگذار باشد، گفت: آنان با همین تفکر که تحریمها بهترین کار است و میتواند مقبولیت نظام اسلامی را به خطر اندازد وارد کار شدند.
صفارهرندی با بیان اینکه تحریمهایی که دشمنان در دو سال اخیر به کار گرفتهاند از جمله پیچیدهترین و سختترین تحریمها بود که علیه کشورمان اعمال شد و خود دشمنان نظام نیز به این امر اذعان دارند، گفت: تحریمهای مختلفی بر کشور ما صورت گرفته است که ما با این دست اقدامات خو گرفته و تنظیم شدهایم.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: دشمن در تلاش بوده است تا با به کارگیری تحریمها سبب آشفتگی و پریشانی در بین دستاندرکاران کشور شود تا این امر موجب عقبنشینی و گسترش اختلافات بین آنان شود.
وی با بیان اینکه گسترش اعتراضهای مردمی خطاب به حکومت از دیگر اهداف تحریمهای دشمنان بوده است، بیان داشت: از آن جایی که دشمنان ما بارها در ارزیابی ظرفیت کشور ما دچار اشتباه محاسباتی شدند؛ در این مسئله نیز مرتکب چنین امری شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه تصور دشمن بر این بود که در پی تحریمهای اقتصادی بیشترین اعتراضها به سوی حکومت روانه خواهد شد، خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی وقتی به دلایل تحریمها آگاه شدند، به غیرتشان برخورد که دشمن دارد ما را در تنگنا قرار میدهد تا از خواسته خود عقبنشینی کنیم.
صفارهرندی در ادامه نشست در شهرستان نور بیان داشت: به اذعان دشمن سختترین تحریم اکنون علیه ایران به کار گرفته شد، اما ما با تحریمها ناآشنا نبودیم و از اول انقلاب تاکنون بارها تحریمهای متعدد را تجربه کردیم و این بار با ابعاد گستردهتر مواجه شدیم.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: تصور دشمن از این تحریم این بود که دو نتیجه میگیرد، نخست پریشانی در مدیران کشور و به هم ریختگی آنان و نهایت عقبنشینی و یا اختلافات و پنجه به هم کشیدن و دوم گسترش اعتراضهای مردمی علیه حکومت که با این محاسبات با تحریم جدید به سوی ایران آمدند.
وی تصریح کرد: این بار نیز محاسبات دشمن غلط از آب درآمد و مردم ما دلیل ظهور این تحریم جدید را متوجه شدند و بهجای عقبنشینی و فاصله از حکومت، لعن و نفرینشان را نثار مسببان تحریم کردند.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: در پی ناکامی در تحریم جدید به دنبال برجسته کردن سایه تهدید و احتمال آغاز جنگ نظامی هستند، اما خود آنان اذعان دارند ایران سال 59، 60 که برای دفاع از خود از سلاحهای معمولی استفاده میکرد، امروزه به یک مدل مبارزه و دفاع تبدیل و دارای سلاحهای برجسته و موشکی است و این محاسبه هم غلط است.
کشتهشدن 30 هزار آمریکایی در روز اول جنگ
صفارهرندی ادامه داد: استراتژیستهای آمریکا میگویند ایران اکنون میتواند دایرهای به شعاع دو هزار و 500 کیلومتر را آماج گسترده موشکهای خود قرار دهد و پیامد جنگ نظامی با ایران در روز نخست کشته شدن 30 هزار آمریکایی است.
وی ابراز داشت: بنا به همان تحلیلها گفتند که راهاندازی جنگ در عراق و افغانستان بدین جهت بود که ایرانیها متوجه خطر شوند و دروازه را باز کنند، اما امروز با نگرانی از صدمات و خسارات به دنبال چگونگی خروج نیروها از این کشورها هستیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این تحلیل میافزاید عراقیها و افغانها دستشان بسوی ایران دراز شده و بدنبال مدل ایرانی حکومت هستند، با ساقط کردن صدام، عراق را دودستی تحویل ایران دادیم، نوری مالکی برای معرفی کابینهاش از رهبر ایران مشورت میگیرد.
4 هزار میلیارد دلار هزینه جنگ در عراق و افغانستان
این روزنامهنگار ادامه داد: آمریکا حدود 4 هزار میلیارد دلار در جنگ عراق و افغانستان هزینه کرد، اما در انتخابات پارلمانی بیش از صد نفر از نمایندگان افغانستان سمپاتی (همفکری) قابل توجهی با ایران دارند.
صفارهرندی افزود: نتایج این تحلیلها بهجایی رسید که میگویند هر کس حرف جنگ با ایران را بزند یا احمق است یا جاسوس ایران، زیرا مدتها است که آمریکا درگیر یک جنگ واقعی نشده و جنگهای اخیر هم فانتزی است.
وی ابراز داشت: کابوس ایران و جنگ با ایران بعضی از قدیمیهای اسرائیل را چنان آزار میدهد که وقتی موضوع جنگ با ایران از سوی جوانترهای این رژیم مطرح میشود با آنان برخورد میکنند و برحذر میدارند و میگویند دنبال شر نباشید.