به گزارش بولتن نیوز، جان کری که پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2004 کم کم به وادی سیاست خارجی آمریکا کشیده شد، تصمیم گرفت در میدان سیاست خارجی این کشور فعالیت کند و مرتباً سفرهایی به اکثر نقاط دنیا راه می انداخت که بتواند یک سیاست خارجی مناسب برای آمریکا تدوین کند.
تئوریسین جدید سیاست خارجی آمریکا تا پیش از درگیری های سوریه، چندین سفر به این کشور داشته که بتواند روابط آمریکا و دولت سوریه را تا آنجا که می تواند به حالت عادی برگرداند. کری در سفر های خود به سوریه بعضاً با یک تیم بزرگی که از کارخانه داران و صاحبان سرمایه آمریکائی ها تشکیل شده بود، همراه می شد تا بتواند روابط امریکا و سوریه را تا آنجا که ممکن است تقویت کند.
وی در سفرهای خود به سوریه که دیدارهایی هماهنگ هم با مقامات عالی سوری و شخص بشار اسد داشته است، نه تنها در این سفرها هیچگونه ارتباطی با مخالفین دولت سوریه نداشت، بلکه عمدتاً سعی در جلب نظر مثبت دمشق نسبت به آمریکا و دولت این کشور داشته است.
سناتور کری در خصوص ایران همیشه از مذاکرات و گفتگو ها بین جمهوری اسلامی و طرفهای غربی برای حل مشکل هسته ای بحث هایی را بیان می کرده است.
گذشته او که مخالفت با جنگ ویتنام و همچنین حمایت بی چون و چرا از بشار اسد رئیس جمهور سوریه و تلاشهای فراوان برای نزدیکی بیشتر سوریه و آمریکا را در خود جای داده، اکنون پارادوکس بزرگی را در سیاست خارجی آمریکا در موضوع سوریه ایجاد کرده است، چرا که فرستاده ویژه کاخ سفید در سال 2008 و 2009 به سوریه برای بهبود روابط کشور سوریه با آمریکا را اکنون نمی تواند در صحنه بین الملل به فردی تبدیل کرد که تا یکسال و نیم پیش خواهان تقویت و حمایت از دولت سوریه از سوی سیاستمداران کاخ سفید بوده است.