وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۰۰۸۷
زمان انتشار: ۰۳:۲۶     ۱۳ اسفند ۱۳۸۹

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام، بخشی از مواضع برخی نمایندگان استان ایلام را از روی خصومت و خیانت به شهدا دانست.

به گزارش فارس، در ابتدای سخنرانی علی لاریجانی در شورای اداری استان ایلام، حجت‌الاسلام شریفی‌راد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ایلام طی سخنانی ضمن انتقاد از عملکرد نمایندگان استان گفت:‌ سخنان این نمایندگان تفرقه‌افکنانه است و هیچ فایده‌ای برای مردم ندارد.

وی با بیان اینکه مردم مرتباً این مسئله را در مراجعات خود با بنده مطرح می‌کنند‌، افزود: بخشی از مواضع برخی نمایندگان استان ایلام از روی خصومت بوده و خیانت به شهدا است لذا از رئیس مجلس درخواست دارم که این سخنان را به عنوان موضع مردم استان ایلام استماع نکنند.

پس از این انتقاد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام، داریوش قنبری نماینده استان و سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس طی سخنانی گفت: صحبت‌های نمایندگان در چارچوب حقوق نمایندگی، قانون اساسی و ارزش‌های نظام است و ما هم آنقدر عقل‌مان می‌رسد که ارزش‌های نظام و قانون اساسی را درک کنیم.

وی افزود: بهتر است که افراد به وظایف خود عمل کنند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۵۶ - ۱۴ اسفند ۱۳۸۹
۰
۰
اعمال امثال داریوش قنبری را خداوند جواب می دهد
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام