کد خبر: ۱۰۰۸۲۳
زمان انتشار: ۱۲:۵۸     ۲۸ آذر ۱۳۹۱

مديرعامل اتحاديه مرکزي دامداران با اشاره به فاصله 10 درصدی تولید تا خودکفایی گوشت قرمز، گفت: با وجود ممنوعیت صادرات، دام زنده به صورت قانونی و قاچاق از کشور خارج و به کشورهای همسایه منتقل می‌شود.

سعيد سلطاني ‌سروستاني در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادپرس که چرا نتوانستيم به خودکفايي در توليد گوشت قرمر برسيم؟ اظهار داشت: حتي در صورتي که 10 درصد به توليدات گوشت قرمز کشورمان اضافه شود، خودکفايي در توليد تحقق پيدا مي‌کند و ديگر احتياجي به واردات نيست.
 
وي با اشاره به ارائه طرحي توسط اتحاديه دامداران به کارگروه تنظيم بازار و نيز تصويب آن، افزود: در اين رابطه مذاکراتي با معاونت بهبود دامي وزارت جهادکشاورزي داشتيم و آنها نيز موافق طرح بودند.
 
مديرعاملاتحاديهمرکزيدامداران با بيان اين‌که در حال حاضر حجم توليد گوشت قرمز کشور حدود 900 هزار تن است گفت با افزايش 10 درصدي توليد، به‌طور قطع جلوي واردات گوشت گرفته مي‌شود.
 
سلطاني‌سروستاني با اشاره به خروج قانوني و غيرقانوني دام زنده به کشورهاي همسايه، تصريح کرد: اين موضوع باعث مي‌شود که ما همچنان به واردات گوشت قرمز وابسته باشيم و با طرح خودکفايي نيز فاصله داشته باشيم.
 
وي متذکر شد: خروج دام از کشور به صورت قانوني در حالي اتفاق مي‌افتد که صادرات دام زنده ممنوع است و بايد در اين رابطه اقداماتي صورت گيرد.
 
مديرعاملاتحاديهمرکزيدامداران با تاکيد بر تلاش دامداران براي افزايش 10 درصدي وزن دام‌ها، تصريح کرد: اين موضوع باعث مي‌شود که حجم توليدات گوشت قرمز کشور به اندازه وارداتي که در حال حاضر صورت مي‌گيرد، افزايش يابد.
 
سلطانی‌سروستانی خاطرنشان کرد: براساس گزارش‌های مرکز آمار ایران، هر لاشه گوسفند وزنی در حدود 17 کیلوگرم دارد و اگر ما لاشه هر دام را به وزن 19 کیلوگرم برسانیم، کاملا به‌صرفه و اقتصادی عمل کرده‌ایم.
 
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها