تکنیکهای پلیدی رسانه معاند برای دور کردن ذهن مخاطب از جنایتهای اشرار و ضد انقلاب به کار میبرند. آنها حتی حاضرند به آنچه قبول ندارند نظیر اسلام و پیامبر اسلام استناد کنند تا به اهداف و مطامعشان برسند.
Media Literacy
سواد رسانهای (Media Literacy) در یک تعریف بسیار کلی عبارت است از یک نوع درک متکی بر مهارت که براساس آن میتوان انواع رسانهها و انواع تولیدات آنها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد
کتاب جامعهشناسی رسانهها اثر رمی ریفل منتشر شد
سواد رسانه ای دستیابی به مجموعه از مهارت هاست که به کمک آن می توانیم به درستی از شبکه های اجتماعی استفاده کنیم و به تجزیه و تحلیل اطلاعات بپردازیم. مصطفی ضابط در این مقاله، سواد رسانه ای را به صورت یک هرم در نظر گرفته است که طبقات پایین آن گستردهتر و به نوعی پیشنیاز طبقات بعدی است. با هم این مقاله را بخوانیم.
خیلی وقتها یک متن را در فضای مجازی یا در رسانه میخوانیم، میدانیم یک جای ماجرا جور در نمیآید اما ظاهرا استدلالی که گفته شده، درست است. اشکال کار کجاست؟
در این مقاله از ایوسی، فرا خواهید گرفت که مغالطه/اشتباه منطقی چیست و ۱۵ مثال رایج را بررسی خواهیم کرد.
به عبارت دیگر انسان میتواند هر آنچه را بخواهد حق یا باطل جلوه دهد. مغلطه که نتیجه کاذب از مقدمات صادق است از اعمال سوفسطاییان نتیجه میشود و میتوان مثالهایی از آن را به لحاظ تاریخی ذکر کرد.
مغالطه بیشتر به استدلال نادرست و استدلال هایی که به طور غلط به نتیجه ای می رسند، اشاره دارد. در حالی که سفسطه بیشتر به استنتاج ها و نتایج نادرست بر اساس پیش فرض های نادرست اطلاق می شود.
گفتگوی انتقال تجربه با موضوع یکصد سال ارتباطات در ایران
در این فرایند ربط دادن رخدادها به نحوی است که یادآوری یکی از آنها خود به خود رخدادهای دیگر را به یاد بیاورد. این به یاد آوردن به رابطه بین اشیا یا مفاهیم مختلف میپردازد. مانند شباهت نام و چهره و بو و غیره.