به گزارش پایگاه خبری ۵۹۸، یک منبع آگاه در وزارت نیرو در کفتگو با خبرنگار راه دیالمه، ادعای «رحیم زاهدی» مبنی بر سمت مشاور وزیر بودن در این وزارتخانه را بهکلی تکذیب کرد.
همچنین به دنبال این ادعای دروغ، پرونده قضایی علیه وی تشکیل شده است.
گفتنی است زاهدی در بایو اینستاگرام خود را که حاوی ادعای مشاور وزیر بود؛ حذف کرده است.
وی امروز نوشته بود به عنوان مشاور وزیر نیرو با مسئول فروشگاه اتکا تماس گرفته و بابت خدمات ندادن به بی حجاب ها، ابراز گلایه کرده است!

آیا باز هم پای یک جعل عنوان دیگر در میان است؟ رحیم زاهدی
به گزارش پایگاه خبری ۵۹۸، کیهان هم نوشت: پس از حواشی ایجاد شده درباره اقدام هنجارشکنانه و غیرقانونی فردی که خود را مشاور وزیر نیرو معرفی می کرد و سپس تکذیبیه وزرات نیرو، تصاویر و اخبار منتشر شده از دیدارهای سقاب اصفهانی معاون رئیسجمهور نشان میدهد رحیم زاهدی به عنوان مشاور این مقام دولتی نیز معرفی شده است.
آیا پای یک جعل عنوان دیگر در میان است و یا با کمال تأسف افراد دون مایه و هنجارشکن در مناصب دولت وفاق لانه کرده اند؟

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی هرگونه انتساب رحیم زاهدی به این نهاد را تکذیب کرد
صراحتاً اعلام میداریم شخص مذکور هیچگونه سابقه عضویت، همکاری، مشاوره یا هرگونه انتساب به ستاد علم و فناوری یا سایر بخشهای این شورا نداشته و ندارد.

