به گزارش فارس، جوان معروف به «عقرب سياه» و متهم به ربودن، آزار و اذيت و سرقت اموال 30 زن و دختر جوان، بعد از محاكمه در شعبه 79 دادگاه كيفري از اتهام تجاوز به عنف تبرئه شد.
در روزهاي ابتدايي بعد از محاكمه يك نفر از قضات اين شعبه، قائل به 2 بار اعدام اين متهم بود اما 4 نفر ديگر، قائل به اين مسئله نبودند و نظر به تبرئه وي از اتهام تجاوز به عنف داشتند اما در نهايت با نظر 3 نفر از مستشاران، متهم تبرئه شد.
متهم قبلا در دادگاه فشافويه از اتهام آدمربايي نيز تبرئه شده بود و به خاطر سرقتهايي كه انجام داده، به تحمل 10 سال حبس محكوم شده بود.
وليالله حسيني گفت: من و يكي از مستشاران معتقد به اعدام متهم بوديم اما از آنجا كه در دادگاه كيفري، حكم با نظر اكثريت اعلام ميشود، به همين دليل 3 نفر از مستشاران حكم به تبرئه وي دادند و متهم در اين خصوص به تحمل شلاق محكوم شد.
اما در روزهاي بعد از صدور اين حكم، جداي از شاكيان، اين حكم واكنش زيادي را در جامعه از سوي طيفهاي مختلف در پي داشت تا جايي كه يكي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، از جلسه ويژه با دادستان تهران در خصوص رسيدگي به اين حكم خبر داد.
يكي از شاكيان اين پرونده در گفتوگو با خبرنگار فارس با بيان اينكه به حكم صادره اعتراض خواهيم كرد، به نكاتي درباره اين پرونده اشاره كرد كه در ذيل به آنها اشاره ميكنيم:
* چند روز ديگر سومين سالگرد اين اتفاق شوم است و عدهاي كه از وقوع اين حادثه براي من باخبر هستند، براي من پيامك ميفرستند و با طعنه و كنايه تولد دوباره مرا تبريك ميگويند.
* چطور ممكن است اين اتفاقات كه براي 30 زن و دختر جوان رخ داده، ناديده گرفته شود؟ آيا دادگاه قبلي حكم اشتباه داده بود؟ آيا ما بايد از متهم به خاطر بلايي كه بر سر ما آورده، عذرخواهي كنيم؟
* برخي از مستشاران به ما بياحترامي كردند. آنها نسبت به جنايات متهم بيتفاوت بودند ولي در مقابل وقتي يكي از شاكيان به متهم پرخاش كرد، فوري او را به تهيه صورتجلسه و بازداشت تهديد كردند.
* در اولين جلسه دادگاه كه امسال برگزار شد، تنها دو شاكي حضور داشتند و اين در حالي بود كه در جلسه دوم، تعداد شاكيان به 8 نفر رسيد. قطعا اگر دادگاه ميخواست ما ميتوانستيم همه شاكيان را به دادگاه بياوريم. سؤالي كه از دادگاه و دستگاه قضايي داريم اين است كه چرا همه شاكيان اين پرونده براي جلسه محاكمه احضار نشدند؟
* برخي از مستشاران دادگاه، مدعي بودند كه تعدادي از شاكيان به دلخواه با متهم همراه شدهاند؛ در صورت صحت اين ادعا، من كه منزلم در يكي از مناطق شمالي تهران است و آن شب براي خريد شب عيد به بازار رفته بودم، چطور با انبوهي از خريد شب عيد، به دلخواه با متهم همراه شدم تا به بيابانهاي خارج از تهران بروم و در بين راه هم به محل كار همسرم سر بزنم.
* ما را تهديد كردند كه به دنبال صدور حكم اعدام متهم نباشيم، چرا كه صدور حكم اعدام اين متهم، براي ما عواقبي خواهد داشت.
* چرا ما نميتوانيم به پرونده و شماره تماس شاكيان پرونده دسترسي داشته باشيم، اما متهم و اقوام او به راحتي شماره شاكيان را براي تهديد در اختيار داشتند.
* شايد تعدادي از شاكيان به خاطر ترس و وحشت، به حكم صادره اعتراض نكنند.