وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۹۹۹۶۸
زمان انتشار: ۱۲:۰۹     ۲۵ آذر ۱۳۹۱
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران،  تمرین امروز سرخپوشان که از ساعت 10:30 روز شنبه 25 آذر ماه در ورزشگاه درفشی فر آغاز شد.
 
در تمرین امروز اندک کمی هوادار در مقابل درب اصلی ورزشگاه رای تماشای تمرین خود را به محل تمرین این تیم رساندند.

گفتنی است: از حاشیه های تمرین امروز ترک زود هنگام جواد کاظمیان قبل از شروع تمرین بود.

 طبق شنیده ها در محل تمرین گفتنی است علت اینکه جواد کاظمیان محل تمرین را ترک کرده این است که وی با یحیی گل محمدی به مشکل برخورده است که طبق گفته وی یحیی گل محمدی خواستار حضور وی در تیم پرسپولیس نیست.

بازیکنان در ابتدای تمرین و پس از قطع بارش باران در زمین حاضر و با مربی این تیم یحیی گل محمدی مشغول دویدن شدند.

بازیکنان پس از دویدن دور زمین به مدت 15 دقیقه سپس روی به کارهای تکتیکی آوردند و به مدت 40 دقیقه و بعد از آن به زمین مصنوعی ورزشگاه درفشی فر رفتند و به همراه سرمربی تیم دور زمین مشغول دویدن شدند.

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از یک ساعت به پایان رسید و بازیکنان محل تمرین را به رختکن ترک کردند و در حاشیه تمرین امروز محمد قاضی بازیکن مصدوم پرسپولیس بصورت اختصاصی تمرین کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام