وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۹۸۰۱۴
زمان انتشار: ۱۳:۲۴     ۱۷ آذر ۱۳۹۱
باشگاه پرسپولیس پس از جذب رضا حقیقی با یک بازیکن دیگر به توافق رسیده است و این بازیکن با امضای قرارداد از نیم فصل دوم در این تیم بازی می‌کند.
مهر: مشکلات پرسپولیس در خط هافبک باعث شد تا مسئولان این باشگاه پیش از تعطیلات نیم فصل رایزنی‌های خود را برای جذب بازیکنان جدید آغاز کنند و حتی دو بازیکن سرشناس خارجی یعنی "استفان آپیا" و "دیوید کارنی" را به تهران بیاورند. مذاکرات پرسپولیس ابتدا با رضا حقیقی هافبک فجر سپاسی به ثمر رساند و این بازیکن دو هفته پیش و با امضای قراردادی رسما به جمع سرخپوشان اضافه شد.


با توجه به اینکه مشکلات پرسپولیس با جذب یک بازیکن برطرف نمی‌شود و از طرف دیگر هشت بازیکن این تیم هم در لیست مازاد قرار گرفته‌اند، مذاکره با چند بازیکن دیگر در دستور کار قرار گرفته بود تا اینکه محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با یک بازیکن دیگر در خط هافبک به توافق نهایی رسید. البته هنوز قراردادی بین این بازیکن و باشگاه امضا نشده است و قرار است نام این بازیکن بعد از امضای قرارداد رسانه‌ای شود.


یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس با تایید این مطلب به خبرنگار مهر گفت: علاوه بر حقیقی و بازیکنی که با او به توافق رسیده‌ایم، قصد داریم دو هافبک دیگر هم جذب کنیم که مد نظر مانوئل ژوزه هستند. ما در خط هافبک مشکل داریم و باید خلا تیم را در این قسمت برطرف کنیم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام