
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس، نمایندگان باشگاه دپورتیوو برزیل برای بازدید از امکانات باشگاه فوتبال پرسپولیس ایران در این باشگاه حضور پیدا کردند.
رودولفو کاناوسی و رافائل بوتلیو 22 نوامبر (2 آذر) به تهران رسیدند تا بر روی جزئیات قرارداد همکاری 2 باشگاه به توافق رسیده و آن را نهایی کنند.
پرسپولیس با 35 میلیون هوادار، پر هوادارترین تیم باشگاهی در ایران و آسیا است و از هیئت مدیرهای حرفهای بهره میبرد.
این قرارداد همکاری با اهداف اقتصادی و ورزشی انجام شده که در آن بخشهای تبادل تکنولوژی و برنامهریزی جهت پیشرفت و توسعه تیمهای پایهای نیز گنجانده شده است.
در این قرارداد آورده شده بازیکنان جوان ایرانی برای استفاده از تسهیلات آکادمی ترافیک در این کشور حضور پیدا کنند.