به گزارش 598 ، زهره طبیبزاده نماینده تهران در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به اعتراض برخی از نمایندگان مبنی بر تبعیض هیئت رئیسه مجلس در نوبتدهی تذکرات به مخالفان نشست نمایندگان با رئیس جمهور اظهار داشت: با توجه به اینکه زمان تذکر شفاهی نمایندگان در انتها بسیار کم شده بود و خانم آلیا نیز از موافقان این نشست بودند که اجازه تذکر شفاهی خواستند و هیئت رئیسه فقط به یک نفر اجازه داد تا تذکر خود را بیان کند و به خانم آلیا اجازه تذکر شفاهی در انتهای صحن را ندادند.
وی افزود: بسیاری از نمایندگانی که مخالف نشست با رئیس جمهور بودند، امروز با عنوان تذکر درخواست صحبت در صحن کردند که به آنها اجازه صحبت داده شد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه هیئت رئیسه ظاهرا میگوید که طبق قرعهکشی اجازه تذکر را میدهد، خاطرنشان کرد: نماینده باید در مورد نقض آئین نامه یا قانون اساسی تذکر یا اخطار داشته باشد که معمولا هیچ کدام از این تذکرات وارد نیست، اما افراد نوعا وقت این تذکرات را میگیرند برای اینکه حرفهای خودشان را بزنند.
طبیبزاده تصریح کرد: متأسفانه نوبت تذکرات در مجلس به افرادی خاص داده میشود و همه افراد اجازه ارائه تذکر را ندارند و هیئت رئیسه معمولا به کسانی که مخالف دولت هستند، اجازه صحبت میدهد.
نماینده تهران در مجلس با اشاره به دیدار نمایندگان با رئیس جمهور بیان داشت: این دیدار 7 بعدازظهر امروز صورت می گیرد و فراکسیون اصولگرایان در این دیدار حضور مییابند، چراکه معتقدند مسائل اقتصادی را باید با شیوههای عقلانی و مشاورهای حل شود.
وی افزود: رسیدگی به مسائل اقتصادی کشور با شیوه سیاسی آن هم در جلسات علنی مجلس کار عقلانی نیست، بنابراین فراکسیون اصولگرایان مجلس معتقد هستند که این یک جلسه تفاهمآمیز بین دولت و مجلس است.
طبیبزاده ادامه داد: حضور در این جلسه سبب میشود که رئیس جمهور بتواند مسائل کلان کشور و سهم تحریم در آن را در یک جلسه غیرعلنی و به دور از فضای غیرمطبوعاتی بیان کند و نمایندگان نیز تعاملی متقابل درباره سهم دولت در ایجاد مشکلات با یکدیگر داشته باشند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: نمایندگان در این جلسه میتوانند به دولت کمک کنند که چگونه میتوانسته بهتر عمل کند و نکرده، یا از این پس چگونه باید به مسائل کلان کشور برخورد کند و به یک تصمیمگیری درست برسند.
نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: نشست مشترک نمایندگان با رئیس جمهور را به عنوان یک مدل مذاکره تأیید میکنیم و به هیچ عنوان این نشست یک نشست سیاسی نیست که جریانات ضد انقلابی مانند VOA و BBC بخواهند از این جلسات سوءاستفاده کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که این دیدار میتواند در تلطیف فضای سؤال از رئیس جمهور تأثیری داشته باشد یا خیر گفت: این نشست تأثیر چندانی در زمینه سؤال نمایندگان از رئیس جمهور ندارد و افرادی که دنبال سؤال از رئیس جمهور معتقدند که این مسئله باید طبق فرمایش مقام معظم رهبری در فضای آرامش صورت گیرد.
طبیبزاده گفت: بنابراین نمایندگان چه در مجلس و چه در نهاد ریاست جمهوری با رئیس جمهور جلسه بگذارند، در هر صورت یک موضع ثابت دارند که آن هم تفاهم با دولت نه تقابل با آن، که این رویکرد را هم به اطلاع دولت رساندهاند.
وی با بیان اینکه پذیرش دعوت رئیس جمهور نشاندهنده تعامل و همکاری نمایندگان با دولت است، ادامه داد: این نشست حامل این پیام است که نمایندگان و دولت تنها قصدشان حل کردن مسائل کشور از راه مسالمتآمیز است.