به گزارش خبرنگار مهر، منصور قنبرزاده در خصوص از دست داده شدن فرصت کسب امتیاز درجه A توسط ورزشگاه دستگردی که به عنوان ورزشگاه تیم نفت تهران به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی شده بود و همچنین معرفی ورزشگاه دوم این تیم به AFC ضمن بیان مطلب فوق گفت: متاسفانه سهل انگاری و بی تدبیری برخی از دوستان در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به دلیل آنکه به طور همزمان 10 مسئولیت اجرایی را بر عهده دارند باعث شده که 5 ورزشگاه معرفی شده توسط 5 باشگاه ایرانی به AFC ، موفق به کسب درجه A نشوند که ورزشگاه دستگردی نیز یکی از این 5 ورزشگاه است.
وی در همین خصوص افزود: بر فرض اینکه ورزشگاه دستگردی مشکلی برای کسب درجه A نداشته باشد، چرا سازمان لیگ پس از آنکه مدارک ما را گرفت، چرا طبق قوانین AFC به عنوان متولی این موضوع برای اطمینان خاطر و احتیاط بیشتر از ما نخواست که یک ورزشگاه دوم را نیز معرفی کنیم؟
مدیرعامل باشگاه نفت تهران تاکید کرد: نکته جالب این است که هنوز سازمان لیگ برای معرفی ورزشگاه دوم با ما مکاتبه ای انجام نداده و ما این موضوع را سه روز پیش طی یک تماس تلفنی از طریق اتحادیه فوتبال متوجه شدیم آنهم به این دلیل که این اتحادیه برای کسب پروانه حرفه ای با ما قرارداد دارد.
قنبرزاده تصریح کرد: همانطور که گفتم هنوز سازمان لیگ در این خصوص مکاتبه ای را با ما انجام نداده و ممکن بود ما علاوه بر اینکه دیگر فرصت کسب امتیاز درجه A ورزشگاه را از دست داده ایم این بار فرصت 10 روزه ای را که برای کسب پروانه حرفه ای نیز داریم از دست دهیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا سازمان لیگ پیش از آنکه مدارک شما را به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کند در این خصوص با چک کردن مدارک باشگاه شما در مورد مواردی که ممکن است باعث کسر امتیاز از فوتبال ایران بشودف هشدار داده بود، گفت: سازمان لیگ پیش از آنکه مدارک ما را به AFC ارسال کند طی مکاتبه ای به ما اعلام کرد که مدارک ما در سه مورد اشکالاتی دارد که باید برطرف شود.
مدیرعامل باشگاه نفت تهران در خصوص این سه مورد افزود: این سه مورد شامل 1- فرم خلاصه تراز مالی بود که آن را تنظیم کرده و به سازمان لیگ فرستادیم. 2- مستنداتی مبنی بر اینکه ما دارای کالاهای تجاری مانند لباس باشگاه و را فراهم کنیم که این کار را نیز انجام دادیم. 3- مستنداتی در خصوص نور ورزشگاه را که در رقابت های قهرمانی نوجوانان آسیا به تایید ناظران AFC رسیده باشد را نیز به صورت ترجمه شده برای ارسال به AFC در اختیار سازمان لیگ قرار دادیم.
وی در همین خصوص تاکید کرد: آیا دوستان در سازمان لیگ آن زمان نمی دانستند که ورزشگاه هایی همچون تختی تهران و غدیر اهوز برای گرفتن درجه A از کنفدراسیون فوتبال آسیا نیاز به داشتن اسکوربرد دارند یا همین دوستان نمی توانستند به باشگاه ها اعلام کنند که برای احتیاط و اطمینان خاطر بیشتر، ورزشگاه دوم نیز معرفی کنند؟
قنبرزاده عنوان کرد: وقتی نایب رئیس فدراسیون فوتبال می خواهد علاوه بر حفظ ریاست خود در هیات فوتبال استان فارس چند شغل اجرایی دیگر نیز داشته باشد، دیگر از این فوتبال چه انتظاری میتوان داشت؟ معمولا در اکثر کشورهای پیشرفته دنیا از فکر، تجربه و دانش بازنشسته ها و پیشکسوتان استفاده می شود نه اینکه به طور همزمان مسئولیت چند کار را بر عهده آنها بگذارند.
وی تاکید کرد: دوستان در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ بهتر است به جای سند سازی به دنبال حل مشکلات باشند چون با سند سازی در واقع به خودمان خیانت کرده ایم. چرا باید به جای استاندارد سازی ورزشگاه ها سند سازی کنیم وقتی که حق ما نیست مانند کره جنوبی و ژاپن یا حتی برخی از کشورهای عربی تمام امتیازات این آیتم مد نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا را بگیریم.
قنبرزاده در همین خصوص افزود: رفع همه ایرادات 5 ورزشگاهی که نتوانستند درجه A کنفدراسون فوتبال آسیا را بگیرند شایدحدود یک میلیارد تومان هزینه نیاز داشت اما آقایان در فدراسیون فوتبال آنقدر درگیر اختلافات داخلی هستند که در حال حاضر برگزار شدن و یا نشدن جام حذفی به مهمترین چالش فوتبال ایران تبدیل شده است!
وی در پاسخ به این پرسش که در برخی از رسانه ها حضور وی به عنوان مدیر عامل باشگاه نفت تهران را غیر قانونی اعلام شده ، گفت: متاسفانه این مسائل پس از مجمع اخیر فدراسیون فوتبال در برخی از رسانه ها مطرح می شود و مشخص است ریشه آن به کجا بر می گردد. مطمئن باشید طرح چنین مسائلی باعث نمی شود که من سکوت اختیار کنم چون هیچ منافعی ندارم.
مدیر عامل باشگاه نفت تهران در همین خصوص تاکید کرد: من بازنشسته نیستم و سمت مدیرعاملی باشگاه نفت نیز شغل غیر موظفی من است و یک ریال بابت آن حقوقی دریافت نمی کنم بنابراین هیچ مشکل قانونی در این خصوص وجود ندارد ضمن اینکه به عنوان نمونه مگر مدیرعامل باشگاه ذوب آهن و یا حتی برخی از اعضای هیات مدیره باشگاه سپاهان شرایط مشابهی ندارند؟