کد خبر: ۹۰۷۵
زمان انتشار: ۱۱:۱۶     ۲۰ بهمن ۱۳۸۹

بولتن نیوز: دانشگاه ها به عنوان یکی از تاثیرگذار ترین نهاد های کشورمان  وظیفه سنگینی در قبال ترویج آرمان های نظام دارند اما در این میان ظاهرا سهل انگاری برخی از مسئولین امنیتی و به خصوص مسئولین وزارت علوم زمینه فعالیت های غیرقانونی برخی دانشگاه ها مانند دانشگاه مفید قم تحت لوای فعالیت آموزشی را ایجاد کرده است .

دانشگاه مفید قم که در سال 1368 توسط آیت الله موسوی اردبیلی رئیس سابق قوه قضائیه و از مراجع حاضر قم تاسیس شده است در طول دوران فعالیت خود عملا به محلی برای عرض اندام تفکرات سکولاریسمی تبدیل شد و افراد مساله داری همچون عبدالکریم سروش،حسین بشیریه و محسن کدیور این دانشگاه را محل عرضه افکار خود قرار دادند. دانشگاه مفید که در ابتدا با نام دارالعلم مفید فعالیت می کرد در حقیقت محل آموزش دانشگاهی رشته های حوزوی بود اما کمی بعد با تاسیس مرکز مطالعات حقوق بشر در این دانشگاه  عملا زمینه فعالیت عناصر مساله دار داخلی و خارجی که در قالب مطالعات حقوق بشر در ایران فعالیت می کردند فراهم شد.
 
 
در دوران اصلاحات که روزنامه های زنجیره ای و رسانه های آن دوره به شدت علیه آرمان های اصیل انقلاب موضع گیری می کردند دانشگاه مفید قم به محلی برای رفت و آمد افرادی چون«جان کین» نظریه پرداز سرویس اطلاعاتی انگلستان MI6 تبدیل شد.او که با عنوان مبادلات آکادمیک مرکز دموکراسی لندن و دانشگاه مفید وارد قم شده بود در حقیقت ماموریت داشت تز اصلی خود با عنوان جامعه مدنی ایران را بعد از حوادث 18 تیر پیاده کند. کین به همین منظور پس از اطمینان از دانشگاه مفید به عنوان محلی با وجهه علمی برای پیاده سازی تئوری های خود با سران اصلاح طلب احزاب مشارکت و به خصوص حلقه کیان هم دیدار کرد . البته جان کین یک بار دیگر هم در سال 83 به ایران آمد که با همکاری همفکران داخلی اش تئوری های دوران بعد از خاتمی را بررسی کند.

دانشگاه مفید همچنین دیگر ارتباطات مشکوک خارجی خود را در قالب دعوت از چهره های خارجی برای سخنرانی در همایش ها و مراسم های برگزار شده در این دانشگاه سازماندهی کرد.دعوت از کشیش نامدار دانشگاه کاتولیک آمریکا پروفسور مک لین که با نظریه های گفت و گوی ادیان مطرح شده است و یا پروفسور اشنوک استاد سیاسی دانشگاه کانادا از این قبیل اقدامات بود.از طرف دیگر افراد دیگری نظیر مارشال برگر مشاور حقوقی جرج بوش و دستیار ویژه ریگان در زمان ریاست جمهوری  و اعضای دفتر مطالعات حقوق بشر آمریکا نیز که چهره هایی سیاسی به حساب می آمدند نیز به دعوت این دانشگاه وارد شهر مقدس قم شدند. و بسیاری از این ها در حالی بود که سوابق نامطلوب این عناصر و حمایت های بی پرده آنان از صهیونیست برکسی پوشیده نبود.

اما به راستی یک دانشگاه که اتفاقا سطح علمی بالایی هم دارد چرا باید به مرکزی برای رفت و آمد عناصر مشکوک تبدیل شود؟ بررسی ها نشان می دهد ارتباطات سازماندهی شده دانشگاه مفید قم با بنیاد های دموکراسی و حقوق بشر کشورهایی چون آمریکا، انگلیس، فرانسه، کانادا،ایرلند و استرالیا که بنیادهایی اسمی برای نفوذ در جمهوری اسلامی و جمع آوری اطلاعات هستند نه تنها اتفاقی نبوده بلکه حاکی از توصیه های بسیاری از مقامات سابق غربی به دو تن از سران فتنه سال گذشته که از اعضای هیئت امنای این دانشگاه هستند بوده است. البته برخی دیگر از اعضای هیئت علمی و هیئت امنا نیز ارتباطاتی را با عناصر خارجی دارند ولی نفوذ این دو نفر که از مسئولین رده بالای کشور نیز بوده اند بسیار بیشتر از بقیه بوده است.در واقع بنیاد های دموکراسی و حقوق بشری غربی که از واژه حقوق بشر تنها نام آن را یدک می کشند با بودجه های هنگفت دولت هایشان دانشگاه مفید را به عنوان محلی مورد اطمینان برای فعالیت های ضد ایرانی شان انتخاب کردند و با اسامی همچون گفت و گوی ادیان، بررسی نظرات سیاسی و جامعه مدنی این دانشگاه را در شهر مهم ایران یعنی قم به محلی برای جولان دهی خود تبدیل کردند. از طرف دیگر  بسیاری از این عناصر مسئله دار با همفکری دوستان اصلاح طلب خود در این دانشگاه کوشیدند زمینه های تفکرات جامعه مدنی، سکولاریسم و آزادی خواهی های افراطی و بستر سازی های نرم حوادثی مانند فتنه سال گذشته را در ایران فراهم کنند.

البته در این زمینه خوش خدمتی خارجی ها دو طرفه بود و اساتید دانشگاه در رشته های مختلف که همگی از چهره های اصلاح طلب به حساب می آمدند هم در غالب دوره های آموزش حقوق بشر و آموزش دموکراسی به کشورهای اروپایی مثل فرانسه  اعزام شدند. در یکی از این سفرها تیمی 15 نفره از اساتید این دانشگاه که در میان آنها چهره هایی همچون مسعود ادیب و عبدالرحیم سلیمانی از بازداشت شدگان فتنه سال گذشته دیده می شد با هزینه موسسه های بین المللی که به طور مستقیم و غیر مستقیم در فتنه انتخابات ریاست جمهوری گذشته شرکت داشتند به ایرلند سفر کردند تا زیر نظر اساتید آمریکایی تحت آموزش قرار گیرند. از طرف دیگر هم امسال نیز تیمی از همین اصلاح طلبان با توجیه آموزش زبان با هزینه موسسه ای آمریکایی به استرالیا سفر کرده اند که خود همین مساله بسیار مشکوک است که کدام دوره زبان خارجه ای تنها 20 روز طول می کشد و هزینه آن هم توسط آمریکا برای تعدادی اساتید معلوم الحال این دانشگاه تهیه می شود.

متاسفانه دانشگاه مفید قم به عنوان یک دانشگاه زیر نظر وزارت علوم و به عنوان دانشگاهی که در جمهوری اسلامی و به خصوص شهر مقدس قم فعالیت می کند به حیاط خلوت اصلاح طلبان تبدیل شده است که بدون کوچکترین واهمه ای به اعمال خلاف قانون خود ادامه می دهند و خوب است که دستگاه های مسئول در این زمینه با جدی گرفتن نظارت روی دانشگاه ها زمینه نفوذ عناصر خارجی و به طبع آن انحراف افکار دانشجویان را  از بین ببرند. گفتنی است اطلاعات دیگری نیز در اختیار بولتن قرار دارد که به زودی آنها را منتشر خواهد ساخت.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها