کد خبر: ۸۸۸۰۸
زمان انتشار: ۲۰:۵۳     ۰۵ آبان ۱۳۹۱

رژیم بحرین مسئول ریخته‌شدن خون مردم است

به گزارش فارس به نقل از رسانه های بحرینی، شیخ عیسی قاسم در خطبه نماز جمعه گفت که رژیم بحرین خون ملت را ارزان می داند و در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر جنایاتی است که نیروهای امنیتی علیه شهروندان بی پناه مرتکب می شوند.

وی افزود: ایجاد حلقه امنیتی و محاصره تحمیلی علیه شهرک العکر نوعی برخورد دوگانه در سطح رسمی بین خون مردم و خون نیروهای امنیتی است به گونه ای که رژیم بحرین به خون ملت اهمیتی نمی دهد و برای آن ارزش زیادی قائل نیست اما اهالی العکر را به خاطر خون نیروهای امنیتی مجازات می کنند.

شیخ عیسی قاسم تاکید کرد: این محاصره تحمیلی علیه شهرک العکر "مجازات گروهی خارج از چارچوب شریعت و قانون" به شمار می رود.

وی تصریح کرد: این محاصره به طور کامل خارج از چارچوب قانون و در تضاد با منافع میهن صورت گرفته است و دیدگاه درست در خارج کردن کشور از بحران از طریق اصلاحات و برخورد عادلانه است و نیاز کامل به شنیدن صدای دین، حکمت و عقل و دست کشیدن از چیزی است که شیطان به آن فرا می خواند.

این خطیب نماز جمعه تاکید کرد: تنها یک راه برای برون رفت کشور از بحران وجود دارد و آنهم اصلاحات سریع، جدی و فراگیری است که راهکاری شایسته و مناسب را بدست می دهد.

وی تاکید کرد: من موافق درخواست اصلاحات هستم و آن را ضروری می دانم و شیوه مسالمت آمیز برای درخواست اصلاحات ساده ترین راه و کم هزینه ترین و درست ترین راه است و این دیدگاه مخالفان است.

شیخ عیسی قاسم گفت: ما با رسانه های فتنه اگیز و تشدید اوضاع و فتنه انگیزی در بین فرزندان یک ملت واحد مخالفیم و هرگونه تفاوت قائل شدن بین خون یک عضو حکومت و یک شهروند معمولی و با ارزش دانستن خون یکی و ناچیز شمردن خون دیگری را رد می کنیم.

وی با اشاره به زندانی شدن عده ای تحت شکنجه و ناپدید شدن و کشته شدن عده ای دیگر در بحرین و عدم رسیدگی و توجه مسئولان رژیم آل خلیفه به آن گفت: اما وقتی یک نیروی امنیتی کشته می شود؛ اتهامات گسترش می یابد و طبل های جنگ به صدا در می آید و مناطق محاصره می شود و تحقیقات با شیوه های خاص خود ادامه می یابد.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
ناشناس
Hong Kong
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۶
۰
۱
دقیقاً . و رژیم سوریه هم مسئول ریخته شدن خون 33هزار نفره .
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام