به گزارش 598 به نقل از مهر، بهرام محمدی نیا قبل از ظهر دوشنبه در دیدار با حجت الاسلام سعیدی، تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) اظهار داشت: اخیرا شبکه یک سیما در صدد تولید سریالی به منظور معرفی بیشتر حضرت معصومه(س) است و پیشنهاد ما این است که در این سریال از هنرمندان باتجربه و مبرز برای تهیه کنندگی و کارگردانی آن استفاده شود.
وی ادامه داد: تولید این سریال کار بزرگی است که ممکن است 10 تا 15 میلیارد تومان هزینه داشته باشد و به دنبال آن هستیم تا برای شروع کار بودجهای به تصویب برسد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم گفت: به دنبال این هستیم که در سفر سوم هیئت دولت این موضوع را مطرح کنیم تا در کنار مستندهایی که ساخته میشود سریال مناسبی برای هجرت حضرت معصومه (س) به قم تهیه شود.
محمدی نیا با اشاره به موقعیت ممتاز آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) خاطرنشان کرد: امیدورایم با تولید و پخش این سریال، حضرت معصومه(س) را که محدثین، متکلمین و فلاسفه زیادی در جوار بارگاه ایشان مدفون هستند بیشتر به جامعه معرفی کنیم.
مستند شهید سعیدی در قم ساخته میشود
وی همچنین از تهیه مستندی برای معرفی بیشتر آیت الله شهید سعیدی خبر داد و تاکید کرد: آیت الله سعیدی در کنار ویژگیهای مبارزاتی که داشتند از علم و تقوا برخوردار بودند و شخصیت این عالم شهید باید برای جامعه تبیین شود.
مدیرکل صداوسیمای مرکز قم با بیان اینکه کارگردانی این مجموعه را فیضی برعهده دارد تصریح کرد: کسی که شهید میشود از تعلق به یک خانواده بیرون میآید و مربوط به نظام و انقلاب میشود و شهید آیت الله سعیدی هم متعلق به نظام هستند.
افزایش دوربینهای مستقر در حرم
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیتهای گستردهای در حرم مطهر حضرت معصومه (س) وجود دارد، از افزایش تعداد دوربینها مستقر در این مکان معنوی خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر 5 دوربین ثابت در بخشهای مختلف حرم مطهر حضرت معصومه (س) نصب شده که در آیندهای نزدیک تعداد آنها به 8 دوربین افزایش مییابد.
محمدی نیا اضافه کرد: البته در برنامههای بلندمدت صدا و سیمای مرکز قم، استقرار 20 دوربین ثابت در حرم مطهر دیده شده تا بتوانیم به راحتی کلاس درس خارج علما را ضبط کنیم و در صورت لزوم این کلاسها را به صورت زنده پخش کنیم.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم پخش زنده برگزاری جلسات قرآنی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) در ماه رمضان را اقدامی بسیار مهم و الگوساز توصیف کرد و یادآور شد: از یک جلسه قرائت قرآن کریم در حرم مطهر هزاران جلسه در کشور برگزار شد و این نشان دهنده الگوبودن این برنامه قرآنی است.
وی تعامل صداوسیمای مرکز قم با آستانه مقدسه را مثبت ارزیابی کرد و افزود: امیدواریم با گسترش این تعاملها بتوانیم برنامههای حرم مطهر حضرت معصومه (س) را به صورت موثر و در خورشان پخش کنیم.
پخش هزار ساعت برنامه در شبکههای بین المللی
مدیرکل صداوسیمای مرکز قم در بخش دیگری از سخنان خود به برخی برنامههای این مجموعه اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر حدود 800 نفر به صورت دائم یا پاره وقت با صداوسیمای مرکز قم همکاری دارند و 70 درصد نیروهای مورد نیاز ما جذب شدهاند.
محمدی نیا ضریب پوشش صدا و تصویر در استان قم را 100 درصد اعلام کرد و افزود: در استان قم قابلیت پخش برنامههای 14 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی وجود دارد، ضمن اینکه صداوسیمای قم مجهز به امکانات و تجهیزات مناسبی است که فرستندههای دیجیتالی یکی از آنهاست. وی کارکردهای برنامههای صدا و سیمای مرکز قم را در سه بخش استانی، ملی و فراملی تقسیم بندی کرد و اظهار داشت: برنامههای شبکه استانی در 9 ساعت و برنامههای رادیو قم در 15 ساعت پخش میشود و موضوعات این برنامهها نیز طبق نیازهای مخاطبان در 10 موضوع طراحی شده است.
مدیرکل صداوسیمای مرکز قم اضافه کرد: در بخش ملی هم تلاش کردیم تا صداوسیما را به بدنه حوزه علمیه متصل کنیم تا از ظرفیت عظیم حوزه برای تامین برنامههای شبکه ملی استفاده کنیم.
وی با اشاره به کارکردهای بین المللی صداوسیمای مرکز قم تصریح کرد: سال گذشته بیش از هزار ساعت در شبکههای بین المللی حضور داشتیم که بیشتر این برنامهها معرفتی بود.