نكته مهمتر از اين ها كه بايد
مورد توجه قرار گيرد توجه ويژه روزنامه آرمان به ناطق نوري و در متن اين خبر است.
متني كه گويي با استفاده ابزاري از نام قاليباف در پي برجسته كردن آن كانديداي
اصولگرايي است (ناطق نوري) كه قرار است در انتخابات رياست جمهوري مورد حمايت اصلاح
طلبان قرار گيرد و جور نمايندگي از سوي اصلاح طلبان را بر دوش بكشد. فردي كه در
گزارش امروز آرمان، به وضوح از برجستگي هاي ايشان، به خصوص در موضوع اخير
"مشهد!" نام برده شده و برخي تقابلهاي ايشان نيز! همچنين مورد تمجيد و
تحسين قرار گرفته است. البته آرمان در بخش ديگري از مطلب خود به قول يك فعال سیاسی
اصلاحطلب به اين موضوع اشاره كرده است كه " تنها راهی که اصولگرایان برای توجیه مسائل و اختلافات
امروز خود دارند این است که پایگاه و نفوذ اجتماعی رقیب خویش را زیرسوال ببرند".
موضوعي كه صد البته در ساختار نوشتار اخير روزنامه آرمان، به هيچ وجه به چشم نمي
خورد!.
آرمان مي نويسد:" محمدجواد حقشناس در گفتوگو با آریا افزود: متزلزل بودن پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان معمولا توسط برخی از چهرههای اصولگرا در حوزه سیاست مطرح میشود. البته با توجه به سوابق و موقعیت این گروه نمیتوان برای این ادعایشان اعتبار قائل شد زیرا آنها از موضع رقیب سخن میگویند. وی تاکید داشت: اصولگرایان برای خروج از بن بست و پاسخ به هواداران و آحاد ملتی که درسالهای گذشته شاهد عملکرد این طیف در دو قوه مجریه و مقننه بودهاند، تلاش میکنند مشکلات را به خارج از طیف خود پرتاب کنند اما از آنجایی که اصولگرایان قدرت و امکانات را دراختیار داشتند از این روهیچ بهانه و دلیلی در توجیه این مسائل، برای مردم پذیرفتنی نیست. حقشناس تصریح کرد:اصولگرایان برای توجیه مدیریت خود میتوانند، مدعی شوند شرایط برای حضور اصلاحطلبان در عرصه سیاسی فراهم نیست البته اثبات این ماجرا کار سختی نیست".
حقشناس حمایت اصلاحطلبان از یک کاندیدای اصولگرا را غیرمنطقی خواند و گفت:" البته اگر چنانچه در انتخابات آینده یک چهره شاخص اصلاحطلب نتواند وارد عرصه رقابت شود و از سوی دیگر از آنجایی که جریان اصلاحطلبی به دنبال حضور در انتخابات و معرفی کاندیداست بنابراین طبیعی است آن بخشی از بدنه اصلاحطلب که میخواهد در انتخابات شرکت کند از بهترین گزینه که مدافع حقوق و منافع ملی باشد در آن مقطع تاریخی حمایت کند. این استاد دانشگاه درباره گرایش اصلاحطلبان به قالیباف و ناطقنوری اذعان داشت: این دو گزینه با یکدیگر تفاوتهای جدی دارند. ناطقنوری از چهرههای شاخصی است که بعد از انقلاب در 3 دهه گذشته حضور جدی در عرصه سیاسی داشته است. بهطوری که در یک مقطع یعنی انتخابات 2خرداد 76چهره شاخص جریان اصولگرا در مقابل جریان اصلاحطلب بود. در آن زمان شاهد عملکرد و رفتار قابل دفاع و دموکراتیکی از سوی ناطقنوری بودیم و در حالیکه ایشان ریاست مجلس را برعهده داشتند و رقیب شکستخورده اصلاحطلب محسوب میشد اما رفتار هوشمندانه و متناسب با منافع ملی از خویش نشان دادند و دیدیم حتی پیروزی خاتمی را هم تبریک گفتند. وی ادامه داد: ناطقنوری از معدود چهرههای اصولگراست که در 7 سال گذشته مواضع شفاف و صریحی نسبت به عملکرد دولت داشته و حتی در سالهای گذشته بهدلیل این مواضع هزینههایی هم پرداخت کرده است. مثل برخوردهای که اخیرا در مشهد با وی صورت گرفت. حقشناس خاطرنشان کرد: درواقع برخوردهایی که با ناطقنوری صورت میگیرد، نشاندهنده استقلال نظر و رای ایشان است. بهعقیده من این استقلال رای قابل احترام است".
حقشناس تاکید کرد:" قالیباف هم در 7 سال گذشته عملا با حمایت چهرههای اصلاحطلب شورای شهر تهران توانست بهعنوان شهردار تهران انتخاب شود. خصوصا اینکه برخی با حضور وی در این جایگاه موافق نبودند. وی تاکید کرد: معتقدم نگاه و عملکرد قالیباف و ناطقنوری با یکدیگر متفاوت است. عمدتا دو نیرو اطراف قالیباف حضور دارند؛ یکی نیروهای نظامی هستند که با وی همکار بودهاند دیگری نیروهایی از استان خراسان که همشهری و هماستانی قالیباف محسوب میشوند. بنابراین در حال حاضر نمیتوان بیش از این قضاوت کرد و باید منتظر فضای پیش رو در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم باشیم".
به هر حال آنچه در اين پيچ و خم سياسي كاري روزنامه آرمان و اصلاح طلبان به چشم مي خورد آن است كه اگر هاشمي نيامد و اصلاح طلبان به اجماع براي رسيدن به كانديداي واحد و تقسيم قدرت نرسيدند، ناطق نوري گزينه اي است كه مي تواند از ميان اصولگراها و به نمايندگي اصلاح طلبها مطرح شود و البته قاليباف نمي تواند كانديداي مورد نظر براي جناح اصلاح طلب باشد و بايد از هم اينك دور آن را خط كشيد. ناطق نوري هم تقابل داشته است و هم هزينه داده است!.