إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۷۶۶۱۳
زمان انتشار: ۱۰:۴۹     ۱۰ شهريور ۱۳۹۱
دقایقی پیش دومین روز از شانزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد به ریاست محمود احمدی‌نژاد آغاز شد.
فارس، دومین روز از اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران با حضور هیئت‌ها و مقامات عالی دیپلماتیک به ریاست محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی کشورمان و رئیس این دوره از اجلاس سران جنبش عدم تعهد آغاز شد.

بنابر این گزارش قرار است در نشست صبح امروز این اجلاس رؤسای جمهور کشورهای مختلف و مقاماتی که برای سخنرانی نام نویسی کرده‌اند، نقطه نظرات خود در را مطرح کنند.

پیش بینی می‌شود در این جلسه بیش از 40 نفر از مقامات عالی شرکت کننده سخنرانی کنند. تاکنون 63 نفر از مقامات عالی کشورها برای سخنرانی نام نویسی کردند که تنها حدود 20 نفر تا شب گذشته موفق به سخنرانی شدند.

پس از سخنرانی سران، بعدازظهر امروز مراسم اختتامیه برگزار می‌شود تا سران غیر متعهدها بیانیه نهایی اجلاس تهران را در بیش 680 بند به تصویب برسانند.

مخالفت با دخالت بیگانگان در امور داخلی سوریه، مخالفت با تحریم‌های یکجانبه علیه کشورهای دنیا و همچنین حمایت از استقلال کشورها از جمله مهمترین بندهای پایانی بیانیه خواهد بود.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام