
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
هيچ محدوديتي براي فعاليت صنوف و بازار در ايام برگزاري اجلاس غيرمتعهدها در تهران وجود ندارد و صنوف كماكان ميتوانند دراين ايام فعاليت داشته باشند.
مدير روابط عمومي و امور بين الملل شوراي اصناف در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان مطلب بالا تاكيد كرد: هماهنگيهاي لازم در اين زمينه صورت گرفته و حتي برخي رستهها نيز ميتوانند زمان بيشتري را در بازار فعاليت كنند.
حسين اسدي با بيان اينكه يكي از دستاوردهاي چنين اجلاسي دستاوردهاي اقتصادي آن براي كشور است، گفت: هماهنگيهاي لازم و مقدمات كار را فراهم كردهايم كه فعاليت صنوف در اين ايام همچنان ادامه داشته باشد و شهر تهران پويايي لازم را داشته باشد.
وي گفت: بايد به همه نشان دهيم كه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و به ويژه در چند ماه اخير با فشار تحريمهايي كه براي كشور در نظر گرفته شده، هيچ مشكلي براي ما ايجاد نشده و كماكان به فعاليت خود ادامه مي دهيم.
او تاكيد كرد: فعاليت اقتصادي و بازار صنوف بايد پويايي بيشتري داشته باشد و بايد توليدات داخلي كشورمان و قابليتها و توانمنديها را به تمام كشورها نشان دهيم.