إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۷۵۸۳۴
زمان انتشار: ۱۱:۲۰     ۰۶ شهريور ۱۳۹۱
با جدی‌تر شدن فضای رقابت انتخاباتی در آمریکا، میت رامنی، کاندیدای جمهوری‌خواهان، باراک اوباما، رقیب خود و رئیس‌جمهور کنونی این کشور را به ایجاد تفرقه در کشور متهم كرد.
خبرگزاری دانشجو به نقل از بی. بی. سی نوشت: با جدی‌تر شدن فضای رقابت انتخاباتی در آمریکا، میت رامنی، کاندیدای جمهوری‌خواهان، باراک اوباما، رقیب خود و رئیس‌جمهور کنونی این کشور را به ایجاد تفرقه در کشور متهم كرد.
 
رامنی همچنین با بیان اینکه دموکرات ها تلاش دارند که دیدگاه های دیگر اعضای جمهوری خواه را با هدف تخریب به وي نسبت دهند، ادعا كرده است که محبوبیت دموکرات ها رو به افول است.

اين گزارش حاكي است، طی روزهای اخیر تیم انتخاباتی اوباما میت رامنی، کاندیدای جمهوری خواهان را به افراطی گری در موضوعات اجتماعی متهم کرد که واکنش تند رامنی را در پی داشت.

لازم به ذکر است، جمهوری خواهان در این هفته میت رامنی را به طور رسمی به عنوان کاندیدای این حزب معرفی خواهند کرد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام