إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۷۵۰۴۹
زمان انتشار: ۱۹:۵۲     ۰۱ شهريور ۱۳۹۱
آنتن‌های مخابراتی نماهای آشنا در شهر های امروزی هستند که اگر خلاقیت نباشد باید بین نداشتن ارتباطات نوین و نمای زشت آنها یکی را انتخاب کرد.
فارس، تقریبا هر کدام از ما یک تلفن همراه برای خود داریم که شاید مهم‌ترین وسیله ارتباطی محسوب می‌شود، اما به ازای تلفن‌های همراهی که در شهر در حال گشت زنی هستند! آنتن‌هایی در گوشه و کنار نصب شده که زیبایی شهر را به هم می‌ریزد و نمایی زشت از یک درخت فلزی در افق دید ما قرار می‌دهد.



 اما از آنجایی که خلاقیت بال دیگر تکنولوژی است، یک عده انسان خوش‌ذوق برای خلاصی از تصویر این قول‌های آهنی دست به ابتکار جالبی زده‌اند و هر کدام از این آنتن‌ها را به شکل درخت‌هایی در آورده‌اند که طبیعت را با تکنولوژی پیوند بزند و نمای محیط زندگی ما را بهتر کند.











اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام