کد خبر: ۷۳۹۸۳
زمان انتشار: ۱۲:۵۷     ۲۶ مرداد ۱۳۹۱
تحلیل رسانه ایتالیایی از اهداف واقعی تهدیدات رژیم صهیونیستی، بیان یک مقام سابق این رژیم درباره انتظارات نتانیاهو از اوباما، تشدید روزافزون مخالفت‌ها با بحث حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، بازتاب طرح شکایت خانواده‌های شهدای هسته‌ای ایران از کشور‌ها و عوامل دخیل و درخواست عربستان و امارات از شهروندانشان برای ترک لبنان، از مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
تحلیل رسانه ایتالیایی از اهداف واقعی تهدیدات رژیم صهیونیستی، بیان یک مقام سابق این رژیم درباره انتظارات نتانیاهو از اوباما، تشدید روزافزون مخالفت‌ها با بحث حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، بازتاب طرح شکایت خانواده‌های شهدای هسته‌ای ایران از کشور‌ها و عوامل دخیل و درخواست عربستان و امارات از شهروندانشان برای ترک لبنان، از مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، امروز نیز مانند روزهای گذشته، اظهارات و تهدیدات مقام‌های رژیم صهیونیستی درباره حمله احتمالی این رژیم، جایگاه اصلی را در مطالب مربوط به ایران در مطبوعات جهان دارد؛ با این تفاوت که کم کم این مطالب از بیان صرف اخبار و نیز انتشار تحلیل‌های یکدست و مشابه، به سوی تحلیل‌های چندبعدی‌تر و متمایز‌تر حرکت کرده است؛ بنابراین، یکی از مباحث مهم امروز، گمانه‌زنی درباره هدف اصلی مقامات اسرائیلی از تهدیدات اخیرشان است.


خبرگزاری ایتالیایی «اینتر پرس» در مطلبی به بررسی همین موضوع پرداخته و نوشته سخنان مداوم مقامات اسرائیلی از جنگ با ایران، با هدف متقاعد کردن آمریکا به وضع تحریم‌های شدید‌تر علیه ایران مطرح می‌شود.

به نوشته این خبرگزاری، هدف اصلی نتانیاهو و باراک این است که با به دست آوردن ابزاری، آمریکا را به پذیرش خط قرمزهای خود بکشاند؛ به این معنا که ایالات متحده برای جلوگیری از حمله رژیم اسرائیل، آستانه پذیرش خود را از «دستیابی» ایران به سلاح هسته‌ای به «توانایی دستیابی» به سلاح هسته‌ای تغییر داده و تحریم‌های جدیدی را در این راستا وضع کند.

روزنامه «نیویورک تایمز» نیز تحلیلی کم و بیش مشابه با مورد پیشین دارد. این روزنامه به گفته‌های یک مقام سابق امنیتی اسرائیل استناد می‌کند که گفته نتانیاهو و باراک هنوز تصمیمی برای حمله به ایران نگرفته‌اند و در صورتی که اوباما با وضع تحریم‌های سخت‌تر علیه ایران موافقت کند، ممکن است آن‌ها از اقدام نظامی منصرف شوند.

از سوی دیگر، به گفته این مقام امنیتی سابق، اوباما باید در کنار تحریم‌های جدید، این تضمین را به روشنی به رژیم اسرائیل بدهد که اگر ایران نهایتاً باز هم از پیشبرد برنامه هسته‌ای خود منصرف نشد، گزینه نظامی را در دستور کار خود قرار خواهد داد.


اما در این میان، مخالفت‌ها در درون سرزمین‌های اشغالی با تشدید بحث‌ها درباره جنگ، روز به روز افزایش می‌یابد. در آخرین مورد، طی اقدامی بی‌سابقه، بسیاری از چهره‌های مدنی اسرائیلی با امضای نامه‌ای، خواستار عدم فرمانبرداری خلبانان نیروی هوایی این کشور، در صورت دریافت فرمان حمله به ایران شده‌اند.

به نوشته «تایمز اسرائیل»، بیش از چهارصد نفر، از جمله شماری از اساتید دانشگاه اسرائیلی در نامه خود این درخواست را مطرح کرده‌اند. این افراد با ابراز نگرانی از جو پدید آمده درباره حمله احتمالی به ایران، از خلبانان نظامی خواسته‌اند از چنین فرمانی سرپیچی کنند.

خبر دیگری که در ۲۴ ساعت گذشته در میان شماری از مطبوعات غربی و اسرائیلی بازتاب داشته، خبر شکایت خانواده‌های شهدای هسته‌ای از آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس و تقاضا برای تشکیل پرونده قضایی علیه این کشور‌هاست.

روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» از جمله مطبوعاتی است که امروز اقدام به انتشار این خبر کرده است. این روزنامه بخش‌هایی از اظهارات رحیم احمدی روشن، پدر شهید مصطفی احمدی روشن را نیز در این رابطه منتشر کرده است. با این حال، این روزنامه اشاره می‌کند که آمریکا و انگلیس، دخالت در این رویدادها را رد کرده‌اند، ولی اسرائیل در این باره اظهار نظری نکرده است.


در پایان، «عرب نیوز» از درخواست عربستان سعودی و امارات از شهروندان این کشور برای ترک هر چه زودتر لبنان خبر داده است. به نوشته این پایگاه خبری، دولت‌های عربستان و امارات روز گذشته این درخواست را از شهروندان خود مطرح کرده‌اند. عرب نیوز مدعی شده دلیل این امر، نگرانی دولت‌های مذکور از این است که گروه‌های شبه نظامی وابسته به ایران و حزب‌الله، در پاسخ به گروگان گرفته شدن شهروندان ایرانی و لبنانی در سوریه، اقدامی مشابه را درباره شهروندان سعودی و اماراتی انجام دهند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها