مشرق،
محققان و دانشمندان اعلام کردند مصرف هفت ماده غذايي باعث كاهش طول عمر و
بروز بيماري هاي مزمن مي شود. بهتر است تا با استفاده از مواد جایگزین از
خوردن این مواد تا حد امکان جلوگیری کنیم.
آب معدنیبطري
هاي آب معدني به دليل اين كه مايع درون بطري هاي پلاستيكي به مدت طولاني
مي ماند، احتمال بيماري زايي آن بيشتر است. همچنين برخي از توليدكنندگان آب
هاي معدني از ابزار آلات غير بهداشتي و حتي آب هاي معمولي در پركردن بطري
ها استفاده مي كنند؛ به طوري كه گفته مي شود. مصرف آب معمولي، سالم تر از
خريد و استفاده از آب هاي معدني است.
سبزیجات یخ زدهدومين
ماده غذايي كه نبايد مصرف شود، سبزيجات يخ زده است. تصور كنيد كه يك پاكت
حاوي نخود نيمه آماده شناور در سس مايونز را با قيمتي گزاف خريداري كنيد و
پس از آن به دل درد و تهوع دچار شوند. اما در همان حال مي توانيد با خريد
نخود و پختن آن و افزودن سس مايونز، يك سالاد خوشمزه براي خودتان دست و پا
كنيد. درست كردن اين سالاد نخود تا حدي سخت است، اما بيمار شدن پس از مصرف
آن دركار نيست.
بستنی یخیبستني
يخي در سومين رديف قرار دارد. بهتر است به جاي استفاده از ميوه هاي پوست
كنده و آماده و يا سانديس ها، ميوه ها را خريداري كرده و خود آبميوه تهيه
كرده و يا با آب آنها بستني درست كنيد. آبميوه هاي آماده و بستني هاي يخي
به دليل قرارگرفتن درون پاكت هاي پلاستيكي باعث بيمار شدن تدريجي مصرف
كنندگان مي شود.
برنج نیمه آمادهبرنج
نيمه آماده نيز در ميان غذاهايي است كه باعث بيمار شدن افراد مي شود. اين
ماده غذايي نيمه آماده به دليل آن كه يك بار پخته و سرد شده و براي بار دوم
هم بايد گرم شود، براي سلامتي فرد مصرف كننده، بسيار مضر است، اما اگر
براي سلامتي خود اهميت قايل هستيد. بهتر است خودتان با درست كردن يك قابلمه
كوچك برنج و افزودن روغن و نمك مناسب از مصرف آن لذت بببريد، بدون آنكه
بيمار شود.
مواد انرژی زاموادانرژي
زا و شكلات ها هم در رديف پنجم غذاهاي ناسالم قراردارند. اين مواد غذايي
به دليل دارا بودن شكر ونمك فراوان وكالري بالا در بدن انباشته شده و فرد
را در دراز مدت به بيماري هايي چون ديابت و امراض قلبي عروقي مبتلا مي كند.
چای سردچاي
سرد و پودرهاي نوشيدني هم به دليل داشتن شكر فراوان و از همه مهمتر بسته
بندي درون پاكت هايي كه با مواد بازيافتي تهيه شدند، جزو مواد غذايي ناسالم
هستند.
ساندویچ نیمه آمادهساندويچ
نيمه آماده هم به دليل انباشت زياد نمك، چربي و مواد افزوني به اصطلاح
مجاز اصلا توصيه نمي شوند، اما امروزه و در عصر ماشين و كامپيوتر، اكثر
مردم از اين نوع ساندويچ ها استفاده مي كنند؛ چرا كه فرد مصرف كننده با
قراردادن اين ساندويچ ها درون مايكروويو سريعا مي تواند غذاي خود را تهيه
كرده و مصرف كند.