وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۷۲۰۲۴
زمان انتشار: ۱۷:۳۸     ۱۷ مرداد ۱۳۹۱
نوجواني 16 ساله که با معرفي خود به عنوان مأمور پليس، اقدام به اخاذي از شهروندان كرده بود، دستگير شد.
نوجواني 16 ساله که با معرفي خود به عنوان مأمور پليس، اقدام به اخاذي از شهروندان كرده بود، دستگير شد.

به گزارش ايسنا، در پي اعلام گزارشات مردمي مبني بر اين كه فردي ناشناس در پوشش مامور در سطح شهر اقدام به اخاذي از شهروندان كرده بررسي موضوع به طور ويژه در دستور كار ماموران پليس قرار گرفت و آنان پس از بررسي و تحقيقات لازم، به فردي به هويت «سعيد» 16 ساله اهل و ساكن فومن كه در حال پرسه‌زدن در شهر بوده مشكوك شدند که در بازرسي از وي، يك اسپري دفاع شخصي، يك بي‌سيم پلاستيكي و يك عدد آرم انتظامي را كشف و ضبط كردند.

در ادامه پس از دستگيري و انتقال نوجوان متهم به مقر انتظامي، يکي از شاكيان به نام «عليرضا» ساكن رشت كه بابت اخاذي از وي شكايت كرده بود به اداره پليس فراخوانده شد كه متهم در مواجهه حضوري با مالباخته، به بزه انتسابي اعتراف كرد.

متهم پس از تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني به دادسرا معرفي و با قرار وثيقه مناسب، روانه زندان شد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام