دكتر'فرهاد رضوانی' در گفت و گویی اظهار داشت: افراد باید فعالیت بدنی خود را در ماه رمضان محدود كنند و در طول روز دست های خود را مرتب با آب و صابون بشویند زیرا با این كار از گسترش بیماری های ویروسی به خصوص آنفلوانزای فصلی و H1 N1 ( آنفلوانزای خوكی ) جلوگیری می شود.
به گفته معاون آموزشی اورژانس كشور پس از یك مدت طولانی روزه بودن و به دلیل عدم دریافت مواد غذایی در طول روز عمده افراد در حین افطار دچار افت قند خون، تحریك پذیری و بی حالی می شوند، بنابراین بهتر است در ابتدا باز كردن روزه خود در زمان افطار خرما، سبزی، پنیر، چای شیرین و كمی عسل میل كنند.
رضوانی تصریح كرد: متخصصان تغذیه توصیه می كنند در موقع افطار مقدار كمی سوپ و یا آش به عنوان پیش غذا مصرف شود، زیرا دستگاه گوارش ابتدا با حجم كمی از غذا آماده فعالیت می شود و سعی كنید پس از چند ساعت شام خود را صرف كنید.
معاون آموزشی مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی به روزه داران توصیه كرد غذا را خوب جویده و به آرامی میل كنند، از پرخوری و تند غذا خوردن خودداری كرده، در حین غذا خوردن، از نوشیدن آب اجتناب كنند و غذاهای فاقد روغن و چاشنی را در برنامه غذایی افطار و شام بگنجانند.
به گزارش مركز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، این مقام مسوول در اورژانس كشور خاطرنشان كرد: افراد باید از نوشیدن چای، قهوه و نوشابه بلافاصله پس از افطار خودداری كنند و پس از شام دسری از میوه های تازه و آجیل صرف كنند و همچنین در طی شب حدود شش تا هشت لیوان آب را جرعه جرعه بنوشند.