وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۸۷۹۰
زمان انتشار: ۱۹:۴۹     ۱۶ خرداد ۱۳۹۱
مهلت ثبت درخواست‌های نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از روز گذشته 15 خردادماه آغاز شده و تا 15 تیر ادامه دارد.

فارس، مهلت ثبت‌ درخواست‌ نقل و انتقال دانشجویی از روز گذشته 15 خردادماه آغاز شده و تا 15 تیرماه ادامه دارد.

در اطلاعیه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص آمده است: به منظور جلوگیری از ازدحام و مراجعه دانشجویان به سازمان مرکزی و تکریم ارباب رجوع کار نقل و انتقال تنها از طریق واحدهای دانشگاهی انجام می‌شود.

در این اطلاعیه با اشاره به اینکه دانشجویان سما تنها می‌توانند از آموزشکده‌های سما به سما میهمان شوند، آمده است:  این بخشنامه جدید شامل واحدهای برون مرزی نمی‌شود و نقل و انتقال در واحدهای بین‌الملل نیز ممنوع است.

براساس این اطلاعیه شرط لازم دانشجویان برای درخواست میهمانی عدم مشروطیت است که تا پایان نیمسال اول سال تحصیلی 90-91 قابل بررسی است، براین اساس دبیرخانه مناطق موظفند گزارش ثبت درخواست دانشجویان در واحدهای مبدا را به صورت هفتگی به معاونت دانشجویی دانشگاه ارسال کنند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام