
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
وی ادامه داد: بعضی از ورزشکاران برای حضور در مسابقات جهانی اعزام شدند آنها اعلام کردند با این شرایط حتی حاضرند در مسابقات جهانی شرکت نکنند. ما قایقرانی را با دنیا مالی شروع کردیم و همه قایقرانی را با دنیامالی میشناسند.
ملی پوش روئینگ ایران با بیان اینکه این اتفاق عادی نیست گفت: در آستانه المپیک وزارت ورزش باید روحیه بدهد اما روحیه را از ما گرفته است. خودشان میخواهند ما در المپیک شرکت نکنیم که این مشکلات را پیش آوردند. 5 سال است که در قایقرانی هستیم و این فدراسیون هر امکاناتی را در اختیار ما قرار گذاشته و در مشکلات ما را همیاری کرده است.
دنیا مالی رئیس فدراسیون قایقرانی از سمت خود برکنار شد و وزارت ورزش اسبقیان را به عنوان سرپرست جدید معرفی کرد.