وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۲۲۳۱۶
زمان انتشار: ۱۵:۰۷     ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از کشف ۶۴۰۰ بسته انواع مواد محترقه در جنوب تهران خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش اموال کشف شده را ۵ میلیارد ریال اعلام کردند.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ رسول بهرامی ارشد گفت: عملیات کلانتری ۱۵۹ خانی آباد حین گشت زنی به خودروی سواری که در حال تخلیه لوازمی از داخل خودرو به داخل یکی از انبار‌ها بود، مکشوک می‌شوند.

وی با بیان اینکه ماموران جهت بررسی موضوع با اخذ مجوز‌های قضائی به انبار کالا مراجعه می‌کنند افزود: متهم با روئیت ماموران هراسان قصد بستن درب ورودی را داشته که در ادامه تحقیقات پلیسی د ۶۴۰۰ بسته انواع مواد حترقه از این مکان کشف شد.

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری تهران بزرگ تصریح کرد: متهم ۳۰ ساله در تحقیقات اولیه به بزه انتسابی و تحویل مواد محترقه از یکی از استان‌های غرب کشور و قصد توزیع در بازار تهران معترف شد و کارشناسان ارزش اموال کشف شده را ۵ میلیارد ریال اعلام کردند.

سرهنگ بهرامی در پایان خاطر نشان کرد: پرونده و متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام