
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598، به نقل از تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از 12میلیارد و 339میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر 7هزار و 170میلیارد تومان در بیش از 437هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد 60هزار و 896واحدی در ارتفاع یک میلیون و 594هزار و 262واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکتهای فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد و در مقابل شرکتهای داروسازی اسوه، پرداخت الکترونیک سامان کیش و صنایع سیمان دشتستان افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 7میلیارد و 178میلیون ورقه به ارزش 122هزار و 378میلیارد تومان در 273هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 632واحد رشد کرد و در ارتفاع 20هزار و 675واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای پلیمر آریا ساسول، بیمه پاسارگاد و سنگ آهن گهر زمین شد و در مقابل شرکتهای حمل و نقل گهر ترابر سیرجان، سرمایهگذاری مسکن الوند و پنبه و دانههای روغنی خراسان بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.