وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۱۷۹۲
زمان انتشار: ۱۲:۰۲     ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۱
یکی از راههای تاثیر گذاری بر مخاطب فیلم های مستند است که بیشتر شبکه های ضد انقلاب برای ساخت مستند های تاثیر گذار در حال رقابت هستند. اما این روزها بین دو شبکه "من و تو" و" بی بی سی فارسی" بر سر همین مسئله درگیری داخلی در گرفته است.
باشگاه خبرنگاران، بنگاه خبر پراکنی تحت حمایت ملکه انگلیس تصمیم گرفته است بخش اعظم بودجه مستند سازی اجتماعی را از شبکه "بی بی سی فارسی" به شبکه "من و تو" انتقال دهد که این تصمیم باعث خشم و تعجب مسئولان شبکه بی بی سی فارسی شده است.

درگیری مدیران رده بالا تاجایی به پیش رفته است که یکی از خبرنگاران بی بی سی فارسی در فضای مجازی در مسنجرش لب به سخن گشوده و به شبکه من و تو و کمپانی اداره کننده آن فحاشی کرده است.

آن چه که از درگیری های این دو شبکه ضد انقلاب کاملا بیانگر این حقیقت است که روند موجود بین این دو شبکه دور از عالم حرفه ای بوده و قابل درک نیست. پیش تر مسئولان رده بالای شبکه بی بی سی تصمیم گرفته بودند تا بیشتر ازگذشته مستند های سیاسی تولید کنند و شبکه من و تو این روزها سرگرم ساختن مستند های اجتماعی تاریخی برای سنین متختلف با اهداف استعماری انگلیس است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام