
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه خبری 598؛ کار خودشونه!! این تحلیل بسیاری از سادهلوحان در رابطه با حمله تروریستی داعش به حرم شاچراغ است. تحلیلی که برپایه توهمات ذهنی است.
پس از حمله تروریستی به حرم شاهچراغ، گروهک تروریستی داعش با انتشار بیانیهای مسئولیت این واقعه تروریستی را بر عهده گرفت. اما عدهای با انتشار تصاویر حمله تروریستی شاهچراغ مدعی شدند که این حمله کار خود نظام است.
این افراد با بستن چشم و گوشهای خود بر روی واقعیات و علیرغم انتشار تصاویر و ویدئوهای تروریست حرم شاهچراغ با پرچم گروهک تروریستی داعش، سعی بر تحریف واقعیت دارند.
از این رو در اینفوگرافی زیر به اعتراف رسانههای جهانی در خصوص مسئولیت داعش در این حمله تروریستی پرداختیم.