رستمی با بيان اينكه کلاهبرداران با بدست آوردن رمز ایمیل افراد شاکی موفق به دستیابی به لیست تماسها و مکاتبات آنها شده بودند گفت: سارقان از طریق ایمیل شكات به دوستان و آشنایان فرد قربانی ایمیلی با مضمون ارسال کمک مالی ارسال ميكرده و آنها را فریب می دادند که در بیشتر موارد آشنایان فرد شاکی با ارسال مبلغ به شماره حساب ارسال شده فریب این نوع کلاهبرداری را میخوردند.
وي با بيان اينكه کارشناسان و متخصصان پلیس فتا موفق به شناسایی محل انتقال پولها در کشور مکزیک و همچنین کاستاریکا شدند، گفت: مشابه چنین مواردی را اخیراً پلیس فتا به مردم و قشر تحصیل کرده اعلام كرده بود که متاسفانه بدلیل عدمتوجه هموطنان به خصوص قشر تحصیل کرده، دوباره شاهد بروز چنین کلاهبرداریهایی هستيم.
رئيس پليس فتاي استان مازندران عنوان كرد كه هیچ یک از سرویسدهندههای ایمیل براي تغییرات و آپدیت سرورها و سرویسهای خود از شما درخواست ارسال رمز نمیكنند و هموطنان آگاه باشند که فریب چنین کلاهبرداریهایی را نخورده و با دستان خود کلید منزلشان را در اختیار سارقان فضای مجازی قرار ندهند.
وي افزود: پلیس فتا با داشتن کارشناسان و متخصصان در حوزه فضای مجازی هرگز به کلاهبرداران داخلی و خارجی اجازه چنین فعالیتهایی را در این فضا نمیدهند.