کد خبر: ۵۰۸۹۲
زمان انتشار: ۰۱:۵۴     ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۱

سفر تفریحی «مهدي کروبی» به کاشان!

مهدي كروبي سه شنبه گذشته به كاشان سفر كرده بود.
به گزارش پايگاه اينترنتي گروهك ملي- مذهبي، ظاهراً يكي از فرزندان كروبي وي را در اين سفر همراهي كرده است.
انتشار خبر اين سفر تفريحي در حالي است كه پيش از اين رسانه هاي ضدانقلاب از حضور ميرحسين موسوي و زهرا رهنورد در يكي از مناطق ويلايي شمال كشور در ايام نوروز و ملاقات با فرزندان خود در شمال خبر داده اند. تصوير اين سفر هم اكنون در عرصه اينترنت منتشر شده اما مورد سانسور رسانه هاي مدعي حمايت از فتنه سبز قرار گرفته است.
به گزارش جام نيوز يكي از كاربران بالاترين ضمن انتشار تصوير فوق در پست خود نوشت: «چندي است عكسي از ميرحسين موسوي منتشر شده است كه وي را در ويلايي در شمال كشور نشان مي دهد. گفته مي شود وي در جريان ديدار نوروزي با فرزندانش به روستايي در شمال كشور رفته است. اين اصلاً چيز بدي نيست ولي نكته عجيب اين است كه طرفداران آقاي موسوي اصرار دارند كه وي همچنان در حبس خانگي بوده است و حتي لينك هايي كه تحت اين عنوان به بالاترين فرستاده شده، تحت عنوان «خبر غيرواقعي»[!] حذف گرديده اند. به راستي چرا مدعيان طرفداري موسوي از انتشار عكس وي در ويلاي شمال هراس دارند؟ آيا فكر مي كنند اگر موسوي به شمال كشور رفته، مرتكب گناهي شده است يا خداي ناكرده تقدسش مخدوش گشته است؟»
اين خبرها در حالي منتشر مي شود كه سيدمحمد خاتمي نيز روز جمعه 12 اسفند 90، محافل تحريم كننده انتخابات مجلس را قال گذاشت و ضمن حضور در ويلاي شخصي برادر خود در يكي از روستاهاي اطراف دماوند(روستاي وادان) راي خود را در صندوق انداخت. شبكه بالاترين كه همچنان با وجود سپري شدن 50 روز از انتخابات مجلس، از خاتمي عصباني است، خطاب به وي نوشت: ما را به خير تو اميد نيست، شر نرسان. آقاي خاتمي سياست را ببوس و بگذار كنار، تو مرد مبارزه نيستي و بهتر است به همان كارهاي فرهنگي و استراحت در باغچه دماوند بپردازي.

منبع: کیهان
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۹
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
۱۳
۲۳
حیف کاشون .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
واقعا حیف
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
۱۲
۱۸
مه اگه کاشو بودم حابشو میرسیده . این آدم قر و دبه را چه به کاشو
پاسخ
u
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
دوست عزیزی کاشویی پس نون در کاشون چی شد؟مگه در نوشتار هم لهجه کار میکنه؟
ناشناس
United States of America
۲۰:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۵
۰
۰
کاشان نبوده ، احتمالاً مزرعه زیتون در جاده بین کاشان و قم بوده . قبلاً هم حضور کروبی در این مزرعه که در فاصله کوتاهی از قم دارد سابقه داشته
پاسخ
سيدمحمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
۰
۰
آخ كه شما چقدر رو داريد! كه تفريح هم زوري مي بريد و بعد خودتان هم باورتان ميشود. اگه مرديد بگذاريد بگذاريد اينها از بازداشت خانگي بيرون بيايند و بعد ببينيد مردم چه استقبالي از اينها ميكنند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۸
۲
۳
دروغه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
۰
۰
خوشند الحمدلله!! مملکت رو به هم ریختن جایزه هم می خواهد انصافا!!!
پاسخ
حسين
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
۰
۰
جالبه!همگي فك وفاميلاشون داراي ويلا هستند!!!!!
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام