
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598، قاری یوسف، سخنگوی طالبان به عربی۲۱ گفت: اخبار منتشر شده درباره بیعت احمد مسعود، پسر احمد شاه مسعود، فرمانده نظامی و وزیر دفاع پیشین افغانستان با طالبان صحت ندارد.
یکی از رهبران طالبان شنبه مدعی شده بود که احمد مسعود با طالبان بیعت کرده است. همچنین اخبار ضد و نقیضی درباره اوضاع منطقه پنجشیر وجود دارد.
خلیل الرحمن حقانی، از رهبران طالبان خبر بیعت احمد مسعود را داده بود ولی مسعود این خبر را تکذیب کرده بود. با این حال منابع از وجود مذاکرات مثبت میان دو طرف خبر دادهاند.
محمد نعیم، سخنگوی طالبان در واکنش به این اخبار گفت، تلاشها برای حل این مشکل ادامه دارد. این مشکل سادهای است.