عمرانی با بیان اینکه در اجرای برخی خصوصیسازیها مشکلات قانونی وجود داشته است، اظهار کرد: در مواردی از خصوصیسازیها که تخلف رخ داده بود، شورای داوری ورود کرد و قرارداد را فسخ کرد و واحد را به دولت بازگرداند اما برای راهاندازی مجدد آن واحد نیاز به طی پروسهای زمانبر است.
وی افزود: برای مثال قریب به یکسال است که هپکو به دولت مسترد شده است اما هنوز شاهد برخی کاستیها هستیم با این حال ما برای راهاندازی مجدد این کارخانه پیگیر هستیم و حتی در قوه قضاییه سعی میکنیم که برای این کارخانه مشتری پیدا کنیم.
معاون دادستان کل کشور درباره آخرین وضعیت سه کارخانه رشت الکتریک، ایران پوشش و ارج گفت: کارخانه ارج با ۴ محصول خوب و با آخرین تکنولوژی روز به زودی شروع به کار خواهد کرد و مقدمات آن در حال اجراست. مقدمات به راه انداختن کارخانه رشت الکتریک و صنایع پوشش ایران نیز در حال فراهم شدن است.
وی در خصوص تخلفات واقع شده در کارخانه رشت الکتریک اظهار کرد: در این خصوص چند نفری دستگیر شدهاند اما نیاز است که بررسیها در دادسرا انجام شود و امکان اظهار نظر در خصوص آنها وجود ندارد؛ چراکه ممکن است به برائت منجر شود.
عمرانی افزود: به طور کلی در بحث واگذاریها به مواردی از ترک فعل و و فعلهای مجرمانه برمیخوریم که میتواند حاصل تبانی یا امضاهای طلایی باشد که ما در کنار تلاش برای راهاندازی مجدد کارخانهها، دنبال پیگیری این موارد مجرمانه نیز هستیم.
معاون دادستان کل کشور در پایان درخصوص وضعیت مرغ و مشکلات اخیر این حوزه گفت: ما جزء چند کشور برتر تولید مرغ جهان هستیم و این اتفاقاتی که در چند وقت اخیر در حوزه مرغ رخ داد، زیبنده کشور ما نبود و در پشت این قضیه هم مشکلات اقتصادی هم سوءمدیریتها مشهود بود لکن امیدواریم به زودی این حوزه به مسیر قانونی خود برگردد.