زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۴۸۴۲۰۷
زمان انتشار: ۱۳:۴۸     ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که مشترکان برق روستایی و عشایری مجاز و برق چاه های کشاورزی از پرداخت عوارض برق معاف می شوند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا: نمایندگان در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه ) و در ادامه بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش درآمدی بند (ج) تبصره ۶ ماده واحده این لایحه را تصویب کردند.

طبق این مصوبه، عوارض موضوع ماده ۵ قانون حمایت از صنعت برق کشور به میزان ۱۰ ‌درصد مبلغ برق مصرفی در سقف سی و چهار هزار میلیارد ریال تعیین می‌شود و مشترکان برق روستایی و عشایری مجاز و برق چاه های کشاورزی مجاز از شمول حکم این بند معاف می‌باشند.

در ماده ۵ قانون حمایت از صنعت برق کشور آمده است که دولت موظف است برای تأمین بخشی از منابع لازم جهت اجرای طرحهای توسعه و نگهداری شبکه های روستایی و تولید برق تجدیدپذیر و پاک عوارض مصرف هر کیلووات ساعت برق را در بودجه سالانه پیش بینی نماید. وجوه حاصل شده به حساب شرکت توانیر نزد خزانه داری کل کشور واریز و صددرصد آن صرفاً بابت کمک به اجرای طرح های مذکور هزینه می شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام