فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۴۷۵۸۵۹
زمان انتشار: ۰۹:۴۰     ۳۰ مرداد ۱۳۹۹
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا خوزستان گفت: طی دو روز گذشته شرایط کرونا در استان نگران کننده بوده است.
به گزارش پایگاه 598، رضا نجاتی سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با هماهنگی و تعاملی که بین مردم و مسؤولین جهت کنترل ویروس کرونا صورت گرفت در این مدت شاهد نتایج خوبی در استان بودیم.



وی افزود: وضعیت کرونا در استان طی دو روز گذشته اندکی نگران‌ کننده بود و بیم آن وجود دارد که مردم با عادی تلقی کردن شرایط به بازگشت کرونا و افزایش آمار کمک کنند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان خوزستان گفت: ۹۰ درصد تخت‌های آی‌سی‌یو بیمارستان رازی اهواز اشغال شده که از مردم تقاضا داریم همچنان به شیوه‌نامه‌های بهداشتی پایبند باشند.

وی ادامه داد: رنگ‌بندی وضعیت کنونی تنها یک شاخص برای وزارت بهداشت و مردم نباید فریب تبدیل وضعیت قرمز و سفید را بخورند.

رضا نجاتی تصریح کرد: باتوجه به آنکه ایام محرم را در پیش داریم مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید مانع از شروع پیک کرونا شوند چراکه هم‌زمان با شروع پاییز و بیماری‌های فصلی خواهد بود و مشکلات بیشتری به وجود می‌‌آید‌.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام