
فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آنچنان كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را
آسوشیتدپرس با یادآوری اینکه سفر الکاظمی به تهران اولین سفر رسمی او به عنوان نخستوزیر عراق به یک کشور خارجی است، افزود که نخستوزیر عراق در این سفر تاکید کرد که این کشور هرگز اجازه نخواهد داد خاکش برای اقدام علیه ایران مورد استفاده قرار گیرد.
این خبرگزاری به دیدار الکاظمی با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود که آیت الله خامنهای با وعده ضربه متقابل به آمریکا به خاطر ترور سردار سلیمانی، تاکید کرد که ایران قصد دخالت در امور عراق را نداشته و چنین کاری نخواهد کرد.
آسوشیتدپرس همچنین در گزارش خود گفت که آیت الله خامنهای از نخستوزیر عراق خواست که مصوبه پارلمان این کشور را مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی را که از نظر او عامل ناامنی در عراق هستند، اجرا کند.
خبرگزاری اسپوتنیک به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره دشمنی آمریکا پرداخت و نوشت: آیت الله خامنهای رهبر عالی ایران به مصطفی الکاظمی نخستوزیر عراق گفت که ایالات متحده دشمن است و عراق مستقل را نمیخواهد.
اسپوتنیک همچنین به نقل از آیت الله خامنهای افزود که ایران نمیخواهد
در روابط عراق و آمریکا دخالت کند و به خاطر ترور سردار سلیمانی فرمانده
ارشد سپاه پاسداران ضربه متقابل به آمریکا خواهد زد.