وی افزود: در واقع نظر ما بر این بود که اقدامات ایران در کاهش تعهدات برجامی باید قاطعانه و در یک مرحله انجام شود اما تصمیمگیرنده در این باره دولت است و سیاست دولت در کاهش تعهدات برجامی هم تاکنون به این شکل بوده که تدریجی و گام به گام حرکت کند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در واقع سیاست دولت بر این است که در هر گام از کاهش تعهدات برجامی، فرصتی به اروپا دهد تا آنان در تصمیمات و سیاستهای خود بازنگری کنند.
ذوالنور بیان کرد: اقدامات تدریجی دولت در کاهش تعهدات برجامی فرصت سوزی است و راه به جایی نمیبرد چرا که کاملا مشخص است اروپاییها اراده اقدام برای برجام را ندارند و تحت تأثیرآمریکا هستند.
وی با تأکید بر اینکه ایران در گام چهارم کاهش تعهدات برجامی گزینههای متعددی پیشرو دارد، گفت: نصب سانتریفیوژهای پیشرفته میتواند جزء اقدامات ما باشد و همچنین افزایش ذخایر آب سنگین و اورانیوم غنی شده که پیش از این هم انجام دادیم، میتواند با شدت بیشتری ادامه پیدا کند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علیالقاعده گام چهارم کاهش تعهدات برجامی باید محکم تر و مؤثرتر از دفعات قبل باشد تا برای اروپاییها محرک باشد و آنان را وادار به عکسالعمل و اجرای تعهداتشان در برجام کند.
ذوالنور با تاکید بر اینکه قطعاً اقدامات سست، ملایم و تدریجی هیچ تاثیری در اروپاییها نمیگذارد و آنان هیچ اقدامی برای برجام انجام نخواهند داد، خاطرنشان کرد: تا پیش از اعلام دولت، بنده نمیتوانم بگویم که در گام چهارم چه اقداماتی را انجام خواهیم داد اما تا جایی که مطلع هستم، گام چهارم هم مشابه گامهای گذشته است و متأسفانه خیلی محرک نیست.