وی افزود: اقدامات لجستیکی اورژانس نسبت به سال قبل بین ۲۵ تا ۴۰ درصد افزایش داشته است.
قادریفر تصریح کرد: این افزایش به طوری بود که هزار و ۱۰۰ دستگاه آمبولانس زمینی، ۴۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۵ فروند بالگرد و ۴ فروند آمبولانس هوایی با همکاری سازمان هواپیمایی با ارتش جمهوری اسلامی به کار گرفته ایم. در ضمن تعداد ۱۷ هزار نفر کادر اورژانس و ۳۶ هزار نفر کادر درمان از واحدهای بهداشت طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته در مرزهای کشور برای مشکلات احتمالی مستقر بودند.
وی افزود: یکی دیگر از وظایف ما حضور در مرزهای میرجاوه، مرز دوغارون و مرز آستارا برای خدمات دهی به زائران پاکستانی بود.
نماینده اورژانس در ستاد اربعین حسینی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته هر ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر یک آمبولانس و هر ۳۰ کیلومتر هم یک اتوبوس مستقر کرده و برای پیش بینی حوادث ۱۵ فروند بالگرد آماده کرده ایم تا اگر حادثه ای رخ داد بتوانیم مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کنیم.
وی گفت: همکاران ما در حوزه بهداشت، کنترل آب آشامیدنی روستاها را برعهده داشتند و همچنین در راستای گندزدایی آب بازدید از مخازن و چاههای آبی و همچنین پخت و توزیع مواد غذایی، چه در خاک عراق و چه در خاک ایران را نظارت کردند.
قادریفر گفت: زائران اتباع بیگانه را که وارد خاک کشور ما شدند، تماما غربالگری کرده ایم و سندرومهای مهم و طب سنجی را بر روی آنها انجام دادیم.
وی افزود: درمانگاهها و مراکز درمانی را به صورت سیار در نوار مرزی غربی کشور آماده گذاشتیم و همچنین تعداد ۹ بیمارستان سیار به کلینیک سیار و ۴ بیمارستان تخصصی برای CBRN به صورت آماده باش قرار داده ایم.
نماینده اورژانس در ستاد اربعین حسینی تصریح کرد: همچنین ۹۱ بیمارستان به عنوان بیمارستانهای پشتیبان در نوار مرزی کشور به صورت آماده باش مستقر کرده ایم.
وی ادامه داد: بالغ بر ۷۵ هزار زائر پاکستانی در شهر قم حضور داشتند که ۷ هزار و ۱۵۰ نفر نیازمند ویزیت و درمان بودند که همکاران ما اقدامات درمانی را برای آنها انجام داده و ۱۴ مورد هم بستری شدند و همچنین بر روی برخی از آنها عملهای جراحی انجام شده است.