وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۵۵۸۷۵
زمان انتشار: ۱۱:۱۶     ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
دادستان عمومی و انقلاب اراک از آزادی باران شیخی دختربچه ربوده شده، صبح امروز خبر داد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، عباس قاسمی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تلاش شبانه‌روزی دستگاه قضا و نیروی انتظامی و امنیتی دختر ربوده شده (باران شیخی از دست گروگانگیران آزاد شد.

وی تصریح کرد: در این آزادسازی که با همکاری پلیس سیستان و بلوچستان صورت گرفت، متهمان در چابهار دستگیر و باران سالم آزاد شد.

دادستان عمومی و انقلاب اراک  بیان داشت: تمام تلاش‌ها بر این بوده که باران سالم به خانواده بازگردد و و جلوی خروج او از مرز گرفته شود، که با اقدامات صورت گرفته این امر محقق شد.

قاسمی افزود: به منظور‌ آزادی این کودک تمام نیروها هماهنگ شده و از همکاری ریش سفیدان، افراد محلی، سیستم قضایی به نحو احسن استفاده شد و خوشبختانه کودک آزاد شد.

وی یکی از دلایل طولانی شدن روند پیدا کردن باران را همراهی دیرهنگام خانواده عنوان و اظهار کرد: قطعا اگر خانواده در ابتدا همراهی و همکاری می‌کرد باران زودتر آزاد می‌شد.

باران شیخی دختربچه 8 ساله اهل شهر مهاجران در استان مرکزی، روز 24 فروردین در مسیر مدرسه ربوده شده بود.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام