وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۴۹۸۳۶
زمان انتشار: ۲۳:۱۹     ۱۶ آذر ۱۳۹۷
رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو با بیان این که متاسفانه نظارت کافی بر بازار خودرو نیست گفت: واردات خودرو ممنوع است اما متاسفانه برخی از شرکت ها با شگردهای خاص خود تبلیغات زیادی برای فروش خودروهای که ندارند انجام می دهند.

به گزارش پایگاه 598، سعید موتمنی در گفت و گو با تسنیم با هشدار به خریداران خودرو، اظهارداشت: واردات خودرو ممنوع است اما متاسفانه برخی از شرکت ها با شگردهای خاص خود تبلیغات زیادی برای فروش خودروهای که ندارند انجام می دهند.

وی با اعلام اینکه به هیچ عنوان به صورت مدت دار از این شرکت ها خودرو نخرید، گفت: فقط خودرو را با تحویل روز خریداری کنید.

رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو تصریح کرد: متاسفانه نظارت کافی بر بازار خودرو نیست و هر کس با تبلیغات متعدد در صدد فروش خودرو آنهم با قیمت بالاست که همین امر بلاتکلیفی بازار را بیشتر کرده است.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام